Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

6hp26 adaptér mechatroniku

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
James745

6hp26 adaptér mechatroniku

#1 Příspěvek od James745 »

Zdravím... mám možnost vyrobit x kusů adapterů pod mechatronic : http://www.ebay.com/itm/BMW-E60-E63-E64 ... 1044803682

Jde o to, že bych je dělal z hliníku na CNC 5 axis obráběcím centru. jde mi jen o to, jestli ten adapter není z nějakého důvodu z plastu. Vím, že jsou problemy s tím, že praská a pak to dělá rotiku v podobě ztráty tlaku a pak to dělá problem asi jako mě. V Autocadu už mám model hotový a program je připraven. Chtěl bych jen vědět vaše názory. Napadla mě statická elektřina, která by probíjela skrz ten hliníkový adapter, ale asi píšu hlouposti. Možná ten plast je levný na výrobu a proto ho tam cpou. Takhkle by se měnilo jen těsnění a to jen možná.
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

Re: 6hp26 adaptér mechatroniku

#2 Příspěvek od JaraX »

to těsnění běžně vydrží přes 10 let, pokud ho měl někdo prasklé tak šel mechatronik sotva polovit, on se totiž mechatronic utahuje na relativně malý moment ale to se nechce nikomu zjištovat, tak ho prostě dotáhnou na fest a pak to praskne, takových už tu par bylo. u aut kde je mechatronik běžně utažený jsme to prasklý ještě neviděli. další věc je že at to uděláš třeba z titanu tak do 10let máš stejně vymačkaný to těsnění co na tom bude a stejně to bude zase propouštět. takže jediny rozumny řešení je origo. myslím že to mají vymyšlený dobře.
Odpovědět