Nevíte někdo prosím prosím o nějakým odkaze na seřízení trysek na př. okno na trojostřik u E38?
sice jsem to trochu šteloval, ale není to dobrý, když jedu rychlostí 60km a víc, tak to stříká blbě na sklo, odfoukne to vítr, když stojím, tak to ještě ujde, ale za jízdy je to tragédie.
vím že na stříkání se na skle určují body, naměří se nějaký vzdálenosti a v těch bodech se udělají křížky, nebo nějaký značky, kam má přesně směřovat proud vody z trysky na skle, jako např. tady:
http://volkswagenpoloclub.cz/generace3/ ... u-serizeni
a o vzdálenosti těch bodů mi jde.
no akorát že já to chci sehnat na E38 na ostřik s 3 tryskami.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e38 - seřízení trysek ostřiku př. skla
Re: SEŘÍZENÍ TRYSEK OSTŘIKU PŘ. SKLA NA E38
Najdeš to v TISu (aspon pro E39 jsem to tam našel)
-
fishmaker
- Moderátor
- Klubové ID: 1703
Re: e38 - seřízení trysek ostřiku př. skla
podle me nejlepsi to mas, kdyz si to seridis podle sebe, jak ti to nejlip vyhovuje 

First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
no to jsem Pavle udělal ale zatím to nevychází, chtěl bych se vyhnout dlouhýmu laborování a cákání už tak drahý náplně do ostřikovače.
Ono je asi kokotina to seřizovat podle návodu, když už ten motorek taky netlačí to co má. Navíc teď bordel na tryskách a asi to nikdy nesešteluješ tak aby to vždy bylo 100% . To už radši laborovat a zkusit tam nacpat ostřiky co mají rozprašovač 

trysky s rozprašovačem by samože byly super, ale zjištovat, který tam pásnou, to nevím, na to asi nemám trpělivost a hlavně v poslední době čas.