Zdravím přátele,
Občas se mi stává, že přijdu k autu, nastartuju a ticho... iDrive nereaguje a na displeji svítí menu entertiment (CD, AM, FM...) ale tím končíme.
Když auto nechám "usnout", tak se vzpamatuje a hraje. Nicméně není nějaký trik jak to urychlit? Kombinace tlačítek, která by ho restartovala? Cokoliv?
Popř. co je příčinou, jak to vyléčit a jak tomu předcházet??
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zamrzání iDrive
- kawaman
- Klubové ID: 3927
Re: Zamrzání iDrive
Tvl Matt_CZE, máš vůbec na autě nějakou věc v pořádku?
Však stále něco řešíš.. To by mě asi moc nebavilo
Však stále něco řešíš.. To by mě asi moc nebavilo

-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
já mu říkal at to auto nekupuje 
restart můžeš třeba pojistkou.
btw nemáš lepší někdy přijet na ten servis?

restart můžeš třeba pojistkou.
btw nemáš lepší někdy přijet na ten servis?

-
- Kontaktovat uživatele:
Jooo je to můj miláček a defakto to jsou úplné blbosti. 90% chyb dělá ten kroužek pod volantem, akorát jsem neschopný si udělat čas a dojet za jaraxem
Která pojistka to, prosím tě, je? Koukal jsem a je tam rádio, changer, kdoví co ale položka iDrive úplně ne
Edit: na zahraničním fóru jsem se dočetl, že to zamrzání je neduh CD navigací. Ti, kteří jej vyměnili za DVD přestali tento problem pociťovat. Vzhledem k tomu, že je mk1 navi dle mého zcela nepoužitelná a upgrade na mk3 pro mě teď není prioritou, tak mám chuť tomu vytáhnout pojistku.
Otázkou je, jak by se na to auto tvarilo..?

Která pojistka to, prosím tě, je? Koukal jsem a je tam rádio, changer, kdoví co ale položka iDrive úplně ne

Edit: na zahraničním fóru jsem se dočetl, že to zamrzání je neduh CD navigací. Ti, kteří jej vyměnili za DVD přestali tento problem pociťovat. Vzhledem k tomu, že je mk1 navi dle mého zcela nepoužitelná a upgrade na mk3 pro mě teď není prioritou, tak mám chuť tomu vytáhnout pojistku.
Otázkou je, jak by se na to auto tvarilo..?