Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Me osobne se ten sedy interier fakt nelibi a cena je celkem vysoka, na to, ze to neni individual..
Jinak nevypada zle
Jinak nevypada zle
Někomu se šedivej líbí. Když je čístý, tak proč ne. Každej má jiný vkus, já bych zase nechtěl černý (nudný), ale pro někoho je zase praktický. Já mám nazelenalej a 7 z 10 se líbit nebude, ale mě se líbí, protože je takový svěží.
Co se týče ceny, tak bych za ty peníze hledal vybavenější individual. Tahle má sice málo najeto a zachovalá, ale hodně věcí odchází spíš stářím, než nájezdem. Aspoň si to myslím.
K tomu dřevu .... nevíte někdo o Piano Black jen tak náhodou? To by se mi líbilo.JaraX píše:nějaká normální kůže (nappa, merino), nějaké pěkné dřevo (maritime, pappel natur, pappel rubin) zadní idrive, nějaká pěkná stropnice,
ten yachtline je bastl, ale určitý časti sou krasný.
BMW E65 750i 2006
Ex: BMW E61 530D 2005
Pokud máš pappel, nebo maritime, můžem se domluvit na výměně

to bych si do auta nedal ani kdyby to bylo zadarmo
Me se to piano hodne libi, navic se svetlym interierem tvori hezkou kombinaci, kterou sem vzdycky chtel. Ale je pravda, ze na tom je videt kazde smitko prachu a otisky palcu od lidi, kteri maji neustale tendenci neco palcovat 

Hahahakawaman píše:Pokud máš pappel, nebo maritime, můžem se domluvit na výměně![]()

BMW E65 750i 2006
Jaraxi každymu se líbí něco. Já bych zase nesnesl světlej interiér se světlou palubovku a před face bych si taky nikdy nekoupil protože se mi neskutečne nelíbi.... každej máme něco.JaraX píše:to bych si do auta nedal ani kdyby to bylo zadarmo
BMW E65 750i 2006
-
- Kontaktovat uživatele:
Já měl piano black v Octavii Laurin Klement .. jako pecka, vypadá to fakt hezky, ale jdou na tom vidět i škrábance od prachu po utření utěrkou a boj s otisky prstů a upatláním člověk po chvilce jednoduše vzdá
Ale pěkný to je, to Jo.

Ale pěkný to je, to Jo.
-
- Kontaktovat uživatele:
Trochu OT, spíš jen tak pro zajímavost, do pokec nemam přístup
http://www.garaz.cz/magazin/novinky/300 ... 0-ranenych
http://www.garaz.cz/magazin/novinky/300 ... 0-ranenych
Krasavec. Ale tady je problém s plynem ne? Aspoň mám nějak zafixovaný, že se to tu psalo.ettore píše:https://www.autobazar.eu/bmw-rad-7-760-i-long-a-t-e65-e66-individual-id9461447.html
Hlavně bych v 760tce čekal lepší výbavu.
Tak tak, nevypadá špatně, ale přeci jen tomu něco chybí..
Ale vzhledově je úžasná jak z venku tak zevnitř..... to by se mi libilo.kawaman píše:Tak tak, nevypadá špatně, ale přeci jen tomu něco chybí..

BMW E65 750i 2006
To jo, ale ta údržba