Ahoj, mám E60 530d s koženýma sedačkama bez výhřevu a chtěl bych se Vás zeptat. Je li možné kdybych si koupil z nějakýho jinýho sedačky s výhřevem + ten středový panel kde je ovládání, jestli by to šlo nějak zapojit a popřípadě jestli s tím má někdo zkušenosti nebo by mi mohl pomoct.
Dle mě bude potřeba ještě sedačky nakódovat, vzhledem k tomu, že v iDrive si nastavuješ, jestli mají víc topit na prdel nebo záda. Ostatně u E6x se musí kódovat snad všechno Když se to nakóduje, tak by to mělo fungovat.
Nevyhřívají mi záda u řidiče, sedačky jsou komfort i s větráním. Jakou cestu opravy mám zvolit ?
Renomovaný autoelektrikář mi řekl, že 5000,-. Práce na jeden den. Není to nějak moc ?
Jestli je to součástí kůže tak budu rád že mi to topí jen na záda a na prdel jen v jednom místě to raději časem koupím jiný sedačky. Mimochodem když mám sportovní plně elektrické s výhřevem a koupil bych komfortní co se lámou v zádech, stačí to jen přehodit nebo je tam všechno jinak včetně konektoru?
je tam toho jinak spousta, ale upgrade na komforty za to stojí, rovnou bych dodělal full komforty
tzn výhřev, odvětrání, masáže, a komforty nemaj jen lámání navíc, ale taky nastavení šířky, opěrák krku, podkoleník, atd.
JaraX, to sou teda informace tohle. Ptat se jestli si ses jistej asi nemusim, ale i tak si myslim, ze by to mělo jit opravit a uz ted chápu, proc je to tak drahy teda..