Naskytla se mi koupe BMW 320i E36 cabrio, 1995. Auto je v podstate za hubicku (ani ne 1000 Euro), je v puvodnim stavu, jen je tam nejake brutal audio. Vse az na nejake malickosti (stahovacky) funkcni, pekna vybava, sedacky kozene zachovale, velky BC apod. Jedine co je na brzkou vymenu je asi spojka (250 000, nejspis puvodni). Po nekolika mesicich nastartovalo na otoceni, jen mozna motor zezacatku nebezel na vsechny valce.
Celkove se mi to auto libi a planoval jsem ho "schovat" a pouzit jen obcas v lete, libi se mi ten motor, i kdyz jen 110kw, tak ma takovy pekny brutalni zvuk

A ted k problemu, auto ma horsi lak a ruzne mensi orezlinky, ma vsak docela brutalne shnile prahy, pokusil jsem se to vyfotit.. Je to u prednich kol, vzadu jen trochu. Zbytek podlahy vypada ok.
Otazka je, zda se to necha nejak rozumne opravit? Nebo si radeji priplatit a podivat se po necem nezrezlem? Vim, ze prahy se nechaji koupit cele....
Ze to neco bude stat, je mi jasne, planoval bych u toho takovou mensi renovaci, vcetne asi celolaku...
Fotky zde: https://goo.gl/photos/F8LubnM61ziBtUkH9
Diky moc za nazory