Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW X5 koupě
Re: BMW X5 koupě
A jé je.
To by byl strop za: tüv-neu-top-zustand-benzín-černá - když by byl top bez bezprostředních investic.
No já nevím, jestli by se mi začal RR líbit. Snad vyfotit a pověsit nad postel abych si zvykl.
E 53 se mi líbí víc. A co je v tom za motor? Projev jak u BMW?
Padlo tu, že každé SUV má vysoké náklady.
To fakt hrozí tím kafíčkem, to bych byl zase na začátku a popsal tu celý topic.
Nebo nakonec E65
To by byl strop za: tüv-neu-top-zustand-benzín-černá - když by byl top bez bezprostředních investic.
No já nevím, jestli by se mi začal RR líbit. Snad vyfotit a pověsit nad postel abych si zvykl.
E 53 se mi líbí víc. A co je v tom za motor? Projev jak u BMW?
Padlo tu, že každé SUV má vysoké náklady.
To fakt hrozí tím kafíčkem, to bych byl zase na začátku a popsal tu celý topic.
Nebo nakonec E65
první L322 mají M62 z E53
novější pak motory Jaguar s vyšším vykonem.
celkově je RR luxusnější než X5, X5 je strašně ošizené auto, kdežto RR je taková malá sedma SUV, jen výbavou někde jinde, sehnat vůbec E53 aby měla 4x vyhřívaný sedačky, vyhřívanej volant a webasto je skoro nemožny a RR to má skoro vždy.
nákladově je RR ještě dražší než E53.
měl by ses přijet svíst at vůbec víš co chceš, já bych si E53 jako primární auto nikdy nekoupil, leda bych nikam nejezdil. hlavně bez dvojskel je to auto strašně hlučny a sehnat dvojskla se mi vůbec nedaří a z E53 co sem jezdí má dvojskla jen jedna.
v E53 se nedá svést ostřeji, nedá se komfortně cestovat, ale zase je to auto do nepohody, ve městě tomu nikdo nic neudělá, v terenu je to super. já s tím furt zachranuju nějaký traktory a kombajny, dneska jsem s ní vezl naftu do traktoru, jel jsem polem a super. nedávno jsem zase startoval kombajn, sranda je že to nastartovalo kombajn přes starkabely
novější pak motory Jaguar s vyšším vykonem.
celkově je RR luxusnější než X5, X5 je strašně ošizené auto, kdežto RR je taková malá sedma SUV, jen výbavou někde jinde, sehnat vůbec E53 aby měla 4x vyhřívaný sedačky, vyhřívanej volant a webasto je skoro nemožny a RR to má skoro vždy.
nákladově je RR ještě dražší než E53.
měl by ses přijet svíst at vůbec víš co chceš, já bych si E53 jako primární auto nikdy nekoupil, leda bych nikam nejezdil. hlavně bez dvojskel je to auto strašně hlučny a sehnat dvojskla se mi vůbec nedaří a z E53 co sem jezdí má dvojskla jen jedna.
v E53 se nedá svést ostřeji, nedá se komfortně cestovat, ale zase je to auto do nepohody, ve městě tomu nikdo nic neudělá, v terenu je to super. já s tím furt zachranuju nějaký traktory a kombajny, dneska jsem s ní vezl naftu do traktoru, jel jsem polem a super. nedávno jsem zase startoval kombajn, sranda je že to nastartovalo kombajn přes starkabely

JaraXi, to už je pro mne utopie.
Ošizené bych strávil dřív než problémové.
Před X5 jsem pokukoval ještě po ML, ale údajně je na tom X5 líp, co se jízdních vlastností týče.
Nevím, jak je to se spolehlivostí a se servisem.
Na to kafe mám cinknout nebo písnout?
A jaký den v týdnu příp.hodina by Ti vyhovovala? Orientačně.
Ošizené bych strávil dřív než problémové.
Před X5 jsem pokukoval ještě po ML, ale údajně je na tom X5 líp, co se jízdních vlastností týče.
Nevím, jak je to se spolehlivostí a se servisem.
Na to kafe mám cinknout nebo písnout?
A jaký den v týdnu příp.hodina by Ti vyhovovala? Orientačně.
tak v pracovní dny 6-18hod, mímo po dohodě.
Laiku promiň, teď jak to tady čtu tak jsem si vzpomněl, že jsem Ti zapomněl odepsat na Tvojí SMS, ale doma jsem stejně nebyl, byl jsem na cestě z Dánska a byl jsem dost vyšťavenej tak jsem prostě pozapomněl no. Tenhle víkend jsem doma, kdyby jsi měl cestu někde kolem 

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Teď je tam třeba levná a snad pěkna s 4x výhřevem.
http://www.mobile.de/cz/Osobní-vůz/BMW- ... 75633.html
Sweden, nevadí. Třeba Tě někdy dopídím.
Jen škoda, jel jsem s mladým a ten je do ISa ujetý.
Jen škoda, jel jsem s mladým a ten je do ISa ujetý.
ta modra vypada dobře, alespon rozumná cena
Nic nenamítáš, takže konečně kandidát?
Podle čudlíků by mohla mít 4x výhřev, má zlamovačky, PDC, topení, roletky, audio bych oželel - to nejde asi poznat.
Co tam popisuje, tak snad bývalá předváděčka, takže by mohlo být i nějaké překvápko.
Já bych byl spokojený, pokud v tom nebude rachtit, hodím to doma na referendum a ozvu se.
Akurát je dost dalekooo.
Podle čudlíků by mohla mít 4x výhřev, má zlamovačky, PDC, topení, roletky, audio bych oželel - to nejde asi poznat.
Co tam popisuje, tak snad bývalá předváděčka, takže by mohlo být i nějaké překvápko.
Já bych byl spokojený, pokud v tom nebude rachtit, hodím to doma na referendum a ozvu se.
Akurát je dost dalekooo.
u Biefeldu sou pěkný auta, za hranicema se nic pěknyho moc koupit nedá.
- Don
Se mi libi ta vymena za E38
vi moc dobre proc 

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Ted nekdo prodava na fb ve skupine bmw-poradna/bazar. Nemuzu z telefonu zkopirovat link
laik píše:Teď je tam třeba levná a snad pěkna s 4x výhřevem.
To nemyslíte vážně? To je vylítáná vrána! Osobně bych se bál do toho vůbec jít! Hledejte pořádnou výbavu X5 nebo možná raději vybavené BMW 7, pokud zůstat u SUV, tak zkuste "brášku" RR, např. v takové výbavě a zase v benzínu, i když to nemusí mít takový obrovský výkon a cenu:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... ommend_DES
pro: laik
Třeba zde, i když cena je dvojnásobná a na RR to nemá:
Třeba zde, i když cena je dvojnásobná a na RR to nemá:
ty seš vylítaná vrána,
opravdu si myslíš že člověk co si najde X5 za 6000 eur si koupí Range za 30 tisic eur?
né každej tady sere peníze, ano range je komfortnější, ale servisní náklady sou prostě někde jinde než u X5, stejně tak E70, ta vychází mnohem servisněji dráž než E53, poskytuje lepší sedačky,nabízí možnost mít logica, EDC a dynamic drive, + lepší infotainment, ale tím to tak končí, interieer je hůř spracovanej, ty auta vržou, furt do nich někam zatíká, odchází elektronika,
čím novější auto tím větší vrána a určitě lepší zachovalá E53 než vylítaná E70, navíc servisní náklady rostou s každou generací s mládím auta. ted tu mám F10 5 lety auto, zadřenej motor, cena opravy přes 200k, za to uděláš u E39 generalku celyho auta.
opravdu si myslíš že člověk co si najde X5 za 6000 eur si koupí Range za 30 tisic eur?
né každej tady sere peníze, ano range je komfortnější, ale servisní náklady sou prostě někde jinde než u X5, stejně tak E70, ta vychází mnohem servisněji dráž než E53, poskytuje lepší sedačky,nabízí možnost mít logica, EDC a dynamic drive, + lepší infotainment, ale tím to tak končí, interieer je hůř spracovanej, ty auta vržou, furt do nich někam zatíká, odchází elektronika,
čím novější auto tím větší vrána a určitě lepší zachovalá E53 než vylítaná E70, navíc servisní náklady rostou s každou generací s mládím auta. ted tu mám F10 5 lety auto, zadřenej motor, cena opravy přes 200k, za to uděláš u E39 generalku celyho auta.
Hary XXL je asi vtipálek.
Kdybych měl tolik chechtáků, tak to jsem dnes stál vedle Porsche Cayenne. Pěkné.
Jsem sice dost konzervativní, co se týče vzhledu u aut, ale tohle už je moc.
Někdo tu píše na X5 létající krabice nebo stodola - a co je tedy RR?
Opakuji se, že jezdím denně do práce 12,5 km tam a 12,5 km zpět po slušné silnici a myslím, že nedocením ani komforty v X5.
Potřebuji aby vydržela 150k km a po 15ti letech to stejně shnije, výhřev u řidiče a webasto,když je to v 5hod.ráno hruda ledu v zimě.
Pro mne je ostatní nadstandard. Kopu za staré pány, ne evropskou ligu.
Mám strop 300k za top bez investic, tak teď budu mít dostatečnou rezervu na...
Díky za reakci asi v dobrém, ale tato by mě fakt stačila.
Kdybych měl tolik chechtáků, tak to jsem dnes stál vedle Porsche Cayenne. Pěkné.
Jsem sice dost konzervativní, co se týče vzhledu u aut, ale tohle už je moc.
Někdo tu píše na X5 létající krabice nebo stodola - a co je tedy RR?
Opakuji se, že jezdím denně do práce 12,5 km tam a 12,5 km zpět po slušné silnici a myslím, že nedocením ani komforty v X5.
Potřebuji aby vydržela 150k km a po 15ti letech to stejně shnije, výhřev u řidiče a webasto,když je to v 5hod.ráno hruda ledu v zimě.
Pro mne je ostatní nadstandard. Kopu za staré pány, ne evropskou ligu.
Mám strop 300k za top bez investic, tak teď budu mít dostatečnou rezervu na...
Díky za reakci asi v dobrém, ale tato by mě fakt stačila.
Ahoj jsem tu noví pořídil sem si x5 e70 motor 4,8 vuz jede dobře spotřeba je od 13-19 jen chci se optat vyplati se dat lpg podle vás nekazkázím tím něco vuz má najeto 350 tisic km kdy je doporučená výměna rozvodového řetězu ?
poté sem četl že vuz trpí unikem oleje proto mě zajímá co vyjde přetěsnění motoru a koho doporučíte na servis děkuji jsem z prahy
Děkuji za odpoved
poté sem četl že vuz trpí unikem oleje proto mě zajímá co vyjde přetěsnění motoru a koho doporučíte na servis děkuji jsem z prahy
Děkuji za odpoved
- v Praze určitě Snejk
- přetěsnění je 50-100 tisic podle toho co vše chceš dělat(jen přetěsnění, i rozvody, i generalka hlav, věci kolem motoru atd)
- LPG určitě doporučuju ale musí to dělat profík, 95 procent plynařů to udělá špatně.
- rozvody se řeší podle stavu ne podle km.
- přetěsnění je 50-100 tisic podle toho co vše chceš dělat(jen přetěsnění, i rozvody, i generalka hlav, věci kolem motoru atd)
- LPG určitě doporučuju ale musí to dělat profík, 95 procent plynařů to udělá špatně.
- rozvody se řeší podle stavu ne podle km.
o sneik sem četl ale lide psali že je problém ho dohnat jelikož toho má moc
tak že 100 tisic přetesněni si mě moc nepotěšil olej mě žadný zatím neteče ale četl sem že se doporučuje dat tento motor přetěsnit proto se ptám za zatím sem najel 3000 km a nic sem nedolíval
tak že 100 tisic přetesněni si mě moc nepotěšil olej mě žadný zatím neteče ale četl sem že se doporučuje dat tento motor přetěsnit proto se ptám za zatím sem najel 3000 km a nic sem nedolíval
když nic neteče tak je nesmysl to přetěsnovat, až to týct začne tak si Snejka uženeš.