Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E83 natáčení xenonů
Re: E83 natáčení xenonů
a proč bys to dělal?
Proto,aby to fungovalo i v normální pozici zapnutých světel a ne jen na automat.
funkce automatu se dají nakodovat dle požadavků zákazníka, takže není duvod to používat jinak.
tak tak...stačí nechat polohu AUTO...a pak se nakoduje, že se má rozsvítit po nastartování...
nebo budou svítit kroužky jako denní svícení a budou se xenony zapínat podle světelného čidla
nebo budou svítit kroužky jako denní svícení a budou se xenony zapínat podle světelného čidla
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
To co píše fishmaker mě zní velice dobře, akorát je problém že nemám kroužky
chtěl bych je dodělat, ale na světla s xenony, před facelift, jsem je nikde nenašel. Jestli někdo o něčem víte budu rád za informaci.

ve svitlíp to umí
http://www.svitlip.cz/
http://www.svitlip.cz/
Ano, to umí. Ale cena se mě zdála moc vysoká za takovou úpravu.
to víš, když děláš něco pořádně tak to něco stojí.
To je jasný a chápu to, jsou to odborníci, ale kroužky na E83 před facelift nemají, museli by je nechat vyrobit na zakázku a to se hodně prodraží. Byl by to zbytečně vyhozený balík peněz. A děkuji za dobrou radu 

Ahoj, jak je řešena kalibrace? Přestalo mi fungovat na pravém světle kalibrace ve vertikálním směru. Z leva do prava se kalibrují v pořádku. Počítám, že to je řešeno motůrkama. Jdou vyměnit?
-
Kdo mi nakóduje kluci aby mi svítily kroužky jako DLR a večer se rozsvítí xenony. Děkuji
nikdo protože taková věc udělat nejde, mužou ti svitit US DRL dálkovky a pak se rožnou xenony.