Tak si rozklikej livedata - přesnější jsou myslím v položkách jen pro vývojáře atd,.. a vidíš jaké hodnoty oproti druhému čidlu dává to špatné, ty hodnty jsou absolutně mimo - hodnoty v napětí na každém čidle hledej. Jo udělej předtím kalibraci ať se srovnají a to kolo co se nesrovná bude načaté.
No dej vedet jak tohle doresis, protoze me to taky steluje tak nejak vselijak.
Chystam se na petce vymenit obe cidla za nova, ale chce to imho obe najednou. Neverim, ze si to cidlo udrzi po celou dobu zivotnosti tak stabilni odecitani hnodnot, jako ma novej dil a rozdil mezi stranama je pak vzdycky problem.
Zatim jsem to resil jenom kalibraci, kde se zadava kompenzace, ale to funguje + - jenom kolem stejne zatizeneho (prazdneho) auta. Jak to nalozim, cely se to rozhodi, takze pocitam, ze minimalne jedno cidlo je v haji.
Já mám problém spíš, že mi to padá ikdyž jen jedna strana... Ale zjistil jsem, že asi uplně správně nefouká kompresor, tak zkusím nejdříve vyměnit ten, mám jeden náhradní.
Jestli si myslíš, že to není měchem, ale ve vedení což je hodně pravděpodobné, tak zkontroluj všechny zpětné ventily jak na měchách tak na rozdělovači vzduchu.
Kde začít zjistíš jednudoše - auto ikdyž stojí a je uspané tak se co 6hodin vzbudí a kontroluje nastavení a kde je potřeba dofoukne, takže tam kde je to první nakloněné je problém a to buď zpěťák u měchu nebo na rozdělovači.
A ještě technická, co Ti to přesně dělá a kde je vlastně problém a co píše diag?
Můj přesný problém je ten, že přes noc se mi měchy vyfouknou. Levý se vyfoukne celý a pravý je cca 1/2. I při jízdě ale kompresor dofukuje občas, což dříve nedělal.
Tak buď je špatný měch a nebo jak jsem psal zpětné ventilky - nejlepší bude když tady JaraX hodí spojení na Mariana - ten kluk je celkem koumák a hodně jsem čuměl co vše si vyřešil.
Tak jo, takže DOUFÁM!!! problém vyřešen. Byl špatný jeden ten elektromagnet na kompresoru. Co jsem se kde ptal, tak každý říkal, že toto ještě nikomu neodešlo, tak nevím, ale mě ano.