Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Se divím, že vůbec řešíte tyhle blbosti. Moc dobře víte, že je to nesmysl. Jako když se můj strýc hádal, proč jsem si koupil takovou krávu, když on jezdí ve Felicii a dojede tam stejně, jako já. Má pravdu, ale já si tu jízdu užiju, nějaký pocit bezpečí a pohodlí. A on na to, že jeho Felina je taky bezpečná, protože je z pořádného plechu a ne z ošizeného. Pak jsem to s ním už neřešil, protože to nemělo smysl.
Pan autor je velký vtipálek, ale přiznám se, že postupně jsem se ztratil, kdo vtipkuje a kdo ne.
Ty jsi asi nepochopil, že to forum je záměrně vytvořeno jenom jako jedna velká trollí recese, co?Matt_CZE píše:To ani není k pobavení, ale k nasrání ...ettore píše:http://www.tuzingforum.cz/viewforum.php?f=9&sid=557267c01010001bfd68dc241b60da98
První komentář pod recenzi - vipadá to, že vozum opravdu rozumíš...mám stejné názory, bmw nemá race potencial - podle mě to vypadá, že češtině pán opravdu nerozumí
Taková nabubřelá mafiánská auta by měli zakázat! Akorát dusí naše děti a jejich řidiči se pošklebují na slušně pracující lidi.
Existence takových monster je plivnutím do tváře poctivého pracujícího !
Je vidět že boháči mají neúměrné a bezpracné přebytky. Je na čase je pořádně zdanit ať má z jejich peněz prospěch poctivý lid , ne jen dotyční zloději - v podpisu Felda 1.9d, na avataru logo komunistu. Chce se mi zvracet, doje*aný večer. Kdyby se lip učil, udělal by lip.
Fuj.

No připadalo mi, že někdo jako by to bral vážně a zbytek si utahoval.
Ale že je to tak založené mě nenapadlo.
Proč ne, zase něco jiného.
Ale že je to tak založené mě nenapadlo.
Proč ne, zase něco jiného.
no na škoda foru sou takovy kteří to berou zcela vážně.
ale tak když si někdo myslíš že škodovka je něco super, tak se není čemu divit.
ale tak když si někdo myslíš že škodovka je něco super, tak se není čemu divit.
No ale to si delate prdel,to snad ani neni mozny,co tam ty lidi pisou...ettore píše:http://www.tuzingforum.cz/viewforum.php ... 241b60da98
myslím, že se pobavíte![]()
i další kapitoly jsou boží...
http://www.tuzingforum.cz/index.php
- Don
Tak hlavne jestli dojede zivy. Minuly tyden jela kamaradka ve svem Cliu z bodu A do B a uz nedojela. Auto proti predjizdelo kolonu a potkali se. Lezi v umelem spanku v nemocnici a neni na ni moc veci co nejsou zlomeny. Ale jen hazardujme se zivotem dal.Jaris330D píše:Se divím, že vůbec řešíte tyhle blbosti. Moc dobře víte, že je to nesmysl. Jako když se můj strýc hádal, proč jsem si koupil takovou krávu, když on jezdí ve Felicii a dojede tam stejně, jako já. Má pravdu, ale já si tu jízdu užiju, nějaký pocit bezpečí a pohodlí. A on na to, že jeho Felina je taky bezpečná, protože je z pořádného plechu a ne z ošizeného. Pak jsem to s ním už neřešil, protože to nemělo smysl.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
mě minule předjelo na dalnici Citigo, ve předu mladej par, vzadu 2 maly děti, když mě předjížděli, jel jsem 150, tak jsem si klepal na hlavu, lidi jezdí v samých křápech a pak se diví že umíraj.
http://www.tuzingforum.cz/viewtopic.php ... 44935d0de1
Tohle mě fakt dostalo :D BMW M5 neůspěšný konkurent Octavie RS.......... I známej se Saabem za 60K nakládá nový RS :D tenhle článek mě fakt dostává :D BMW M5 je podle autora auto s nezávodním poteciálem.
Tohle mě fakt dostalo :D BMW M5 neůspěšný konkurent Octavie RS.......... I známej se Saabem za 60K nakládá nový RS :D tenhle článek mě fakt dostává :D BMW M5 je podle autora auto s nezávodním poteciálem.
Že 1.9TDi sfoukne M3 jako svíčku je všem jasné... ale že i SDI to zvládne...? To bych nečekalDon píše:Nj znamy na dilne vypravel jak se svou Fabii 1.9sdi sfouknul M3. Cela dilna znalecky prikyvovala a ja se mu tlemil a nikdo nechapal proc

Ona i recese by měla mít určitou úroveň, tohle je tak trapné, že není patrné, jestli je to vážně a autor je lehce retardovaný, nebo ironicky a dotyčný je retardovanýMisanek píše:Matt_CZE píše:ettore píše: Ty jsi asi nepochopil, že to forum je záměrně vytvořeno jenom jako jedna velká trollí recese, co?

Ale vzhledem k počtu rozhořčených reakcí to účel trollingu splnilo

Myslím si že velmi dobře
Projekt tuzing.com už tady existuje více než 10 let a již od samého prvopočátku byl míněn jako recese a utahování si z tunerů 

-
- Kontaktovat uživatele:
Vím že server je veden jako recese, což ale nic nemění na tom, že se tam dle mého objevují lidé, kteří to berou zcela vážně. Myslíš si, že člověk, který napíše, že něco vipadá chápe, že je na fóru které je vlastně jen žert?
- scooter_x
To byl u me jeden z hlavnich duvodu, proc jsem presedl z 330xi e91 do 750i e65...v praci vidam takove lidi a pribehy casteji, nez by mi bylo libo.Don píše: Tak hlavne jestli dojede zivy. Minuly tyden jela kamaradka ve svem Cliu z bodu A do B a uz nedojela. Auto proti predjizdelo kolonu a potkali se. Lezi v umelem spanku v nemocnici a neni na ni moc veci co nejsou zlomeny. Ale jen hazardujme se zivotem dal.
BMW e65 750i 270kW Sterlinggrau
BMW e91 330xi 190kW Le Mans Blau M-Paket
BMW e83 X3 3.0sd 210kW Platinbronze
BMW e91 330xi 190kW Le Mans Blau M-Paket
BMW e83 X3 3.0sd 210kW Platinbronze
Ahoj, byl jste se někdo podívat na tuto sedmu?.
https://m.sauto.cz/detail?sort=0&c=1&st ... ge=3&man=5
https://m.sauto.cz/detail?sort=0&c=1&st ... ge=3&man=5
Tak to je raketa! Skoda, ze nevlastnim cerpaci stanici, to bych ji bral hned 

- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Se nekdo trochu bal vyfotit predni sesle nebo co ? Ale jestli to je individualka se 170k s max motorem, v longu v top vybave, tak nevim proc stoji 320k 

E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
možná proto, že počet lidí co chtějí tak velkou cenu za km tolik není a koupit si to na stání v garáži ..... 320tkč motivuje víc lidí, odobně si 750 myslím cení lidé na klubu víc díky možnosti lpg a provozu za hubičku