Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
2 vlastenec: a otom to je
lépe zaplatit jaraxoj (ze mě měl velkou radost, když mi to začal opravovat a nacházel pořád další a další problémy )

Nekdo treba stesti mit muze, ale ja jel taky s Jaraxem a nemuzu si to vynachvalit! Servis jen takovy, na co me Jarax upozornil pri prohlidce + lpg, co jsem mel naplanovane. Takze urcite se vyplati vyuzit sluzby odbornika a pak clovek nemusi zbytecne po nocich premyslet, co ho jeste ceka...
No jenze ono kdyz tu pise jak ma malo casu, tak ani nepisu jestli by to slo. A cekat tyden, tak uz taky nemusi byt co okukovat. Nekupuji novy auto, tak pocitam s investicema.
tak snad bude dobrá, já se tady nechcu ani trochu propagovat, o to mi nejde, jenže si vždycky někdo koupí nějakou paštiku a pak je to forum plny kecu o tom jak se E65 sere, a to mě pak hrozně štve 

JaraX: to jsem o tobe nikdy nerekl. Verim, ze vis co delas, i kdyz s tebou mnohdy nesouhlasim.
Videl jsem, jak vypadaji auta pod 200000 a tohle se jim ani zdaleka nepriblizuje. A clovek musi riskovat. V zivote prijdu o daleko vic penez, a co bych z toho zivota jinak mel.

Videl jsem, jak vypadaji auta pod 200000 a tohle se jim ani zdaleka nepriblizuje. A clovek musi riskovat. V zivote prijdu o daleko vic penez, a co bych z toho zivota jinak mel.
No prave, bez nervu je to hovno zivot 

Tvl,to sou sroty...at uz dou s tema ochcavkama do pr...prej honil s m5,to pan v bmw asi mel nohu na brzdevlastnemec píše:Jsou i horší články http://www.auto.cz/skoda-octavia-rs-s-p ... nove-98646James745 píše:Tohle je fakt masakr. Příště to bude BMW 7 G11 vs Superb nebo už nevím. To je jako srovnávat satén s dráťenkou![]()
http://www.autojournal.cz/mercedes-benz ... -mladikem/
Nejvíc mě pobavilo "když jsem se honil s bmw m5" - maximálně si tak honil nad plakátem m5

horan: určitě to bude v poho, jede ti to - jede a co bude potřeba se opraví kdyžtak. Já kupoval E65 taky bez nikoho, svítila kontrolka motoru a v autorizáku řekli nebrat. No risk no fun.
Co se týče toho srovnání mergl vs Superb
na jednu stranu si říkám - vole tohle tak strašně mimo mísu... na druhou stranu to může pár lidí zajímat, i když je to srovnání na první pohled na hlavu.. Určitě budou lidi co řeší zda nováho superba (preference manželky) nebo něco staršího a lepšího (preference toho, co to ve finále všechno topí). Ten novej Superb je skvělej, nechápu co to zvládne za zatáčky ve čtyřkolce a kombíku
a výbavu má taky fajn... ale esklase je esklase....
Co se týče Octavie RS
Vůbec bych se nedivil, kdyby se pan majitel byl býval honil ne s M5, ale s nějakou "vobyč" 530i se znáčkem M na kufru.
M5 si namaže Octavii RS na chleba, ten řidič M5 se s nim nehonil, jel cestovní rychlostí M5, kdyby chtěl závodit tak by tomu šlápnul na krk a odletěl octavii z dohledu.
Co se týče toho srovnání mergl vs Superb

Co se týče Octavie RS

Kurevtor. Jo . Proc si kazit radost,ze? 

jdu se vyzvracet.....na ten link s tou "rs" jsem neměl klikat....chtěl jsem na to něco napsat, ale bude lepší jít se vyblinkat a pak bude líp snad.....to je uplně typické v čechách....
- Don
Nj znamy na dilne vypravel jak se svou Fabii 1.9sdi sfouknul M3. Cela dilna znalecky prikyvovala a ja se mu tlemil a nikdo nechapal proc 

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Vy jste mi tedy vlastenci, někdo musí přeci podporovat domácí trh. Měli by jsme být hrdí, že škodovka šlape na krk merglovi.
Divím se jenom, že to v tom článku nevyhrála - četl jsem až do konce
A co hjundé - sen českých řidičů?
Divím se jenom, že to v tom článku nevyhrála - četl jsem až do konce

A co hjundé - sen českých řidičů?
Done, já vím proč.
Nebyla ta M3 zaparkovaná u chodníku?
Nebyla ta M3 zaparkovaná u chodníku?
někde jsem četl že psali na škodaforu že oktávky ujedou M3, protože M3 je osmiválec a řj motoru musí počítat jiskru pro 4 válce navíc, což to auto dost zpomaluje a toho je tam víc.
- Don

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Jo, tak to dává smysl. Logicky přece pak ten proces trvá dýl. To ví snad každý ne? 

http://www.tuzingforum.cz/viewforum.php ... 241b60da98
myslím, že se pobavíte
i další kapitoly jsou boží...
http://www.tuzingforum.cz/index.php
myslím, že se pobavíte

i další kapitoly jsou boží...
http://www.tuzingforum.cz/index.php
Done,no tak já Tě dorazím - a když sfoukla tu M3, tak měla určitě spotřebu pod 3 l/100. Takových 2,87 bych si tipoval.
Kua, že jim to někdo žere. Když chci ohřát litr vody, tak musím zatopit jak pod litrovým hrnkem, tak i pod dvoulitrovým.
Proč všichni prodávají YETI 1.2 TSI? Když to začalo, na bazaru jiná motorizace nebyla. Pak se zjistilo, že to nejede za 4 jak ve fabii,
ale za 10 l není problem.
Kua, že jim to někdo žere. Když chci ohřát litr vody, tak musím zatopit jak pod litrovým hrnkem, tak i pod dvoulitrovým.
Proč všichni prodávají YETI 1.2 TSI? Když to začalo, na bazaru jiná motorizace nebyla. Pak se zjistilo, že to nejede za 4 jak ve fabii,
ale za 10 l není problem.
Je to zábavný asi jako leštit nad fotkou svojí matky (prý je to skoro stejný, ale máš u toho divnej pocit) 

-
- Kontaktovat uživatele:
To ani není k pobavení, ale k nasrání ...ettore píše:http://www.tuzingforum.cz/viewforum.php?f=9&sid=557267c01010001bfd68dc241b60da98
První komentář pod recenzi - vipadá to, že vozum opravdu rozumíš...mám stejné názory, bmw nemá race potencial - podle mě to vypadá, že češtině pán opravdu nerozumí
Taková nabubřelá mafiánská auta by měli zakázat! Akorát dusí naše děti a jejich řidiči se pošklebují na slušně pracující lidi.
Existence takových monster je plivnutím do tváře poctivého pracujícího !
Je vidět že boháči mají neúměrné a bezpracné přebytky. Je na čase je pořádně zdanit ať má z jejich peněz prospěch poctivý lid , ne jen dotyční zloději - v podpisu Felda 1.9d, na avataru logo komunistu. Chce se mi zvracet, doje*aný večer. Kdyby se lip učil, udělal by lip.
Fuj.