Ahoj, mohl by někdo poměřit a vyfotit logo na kufru 750Li, ať vím (případně další zájemci), kde přesně logo nalepit Může se to do budoucna někomu hodit
Nerad bych ho měl úplně mimo, než je nalepeno z fabriky.
Díky za případnou reakci.
Já vím že je to origo, ale radši bych si to sundal z nějakého vraku za kilo a nalepit to nejni problém. Ale když nebude žádný pěkný tak to taky asi koupím.
Kolik projezdis paliva, nez najdes to znaceni v adekvatnim stavu za kilo ? Kolik casu stravis tim to poradne ocistit a pak cim to vlastne nalepit, aby to pri prvnim mrazu neslezlo ? Stoji to za to ? Bavime se o BMW 750Li a ne o 120tce ne ?
a to je přesně duvod proč je většinou lepší v česku auta nekupovat, protože čech je schopen kvuli ušetřeným 9stovkám lepit znak nějakým lepidlem, protože origo znak je samolepící, dokonce když se spravuje lak na autě, např když se lakuje víko kufru, pojištovna automaticky píše na výměnu označení modelu protože každý normální ví že to nikdy nepůjde kvalitně přelepit.
ted tu zrovna mám jednoho takovýho koumáka, měníme motor na GT5, motor se dává fungl novej za 130k, ale 29k za nový turbo už dát nechce i když turbem proletěli špony.
Jakým lepidlem???? Lepí se to na slabou oboustranou pásku úplne stejne jako originál a když nejseš úplný jelito tak to nikdy nikdo nepozná. Dělal jsem to min 10x viz tohle Volvo ....... dela to takhle každý druhý servis . To snad nejni možný.... Lepší by bylo si myslím kupovat origo důležitý věci jako je těsnení, termostaty atd... ale takovouhle picovinu za litr je trochu zbytečné.... ale chápu že některý lidi, neudrží v ruce ani šroubovák tak ty předražený hovadiny kupují. ...
[img]http://imageshack.cz/images/2015/08