Vzdy kategoricky inzeraty z AAA zaviram, odmitam a pohrdam jimi...
Ale tohle je dobry, pokud tam takovy auto skutecne maji, tak asi neni co resit, pac to je kombinace, ktera se tezko shani a navic vypada fakt hezky. Prover si VIN u BMW a uvidis.
Tohle auto vypadá hodně dobře. Po prvním majiteli, se serviskou. A výbava je luxusní, mě osobně by jen asi vadila ta 4kolka, ale to už je na každým. Nicméně se mi moc nezdá ta cena. Nevím, možná žiju v jiným světě, ale za 530xi z roku 2009, najetejma 160 kkm a takovouhle výbavou mi to přijde nějaký moc levný. Nicméně jestli tam opravdu je tak bych neváhal, za tyhle prachy zmizí hodně rychle.....
El_Fuego píše:Tohle auto vypadá hodně dobře. Po prvním majiteli, se serviskou. A výbava je luxusní, mě osobně by jen asi vadila ta 4kolka, ale to už je na každým. Nicméně se mi moc nezdá ta cena. Nevím, možná žiju v jiným světě, ale za 530xi z roku 2009, najetejma 160 kkm a takovouhle výbavou mi to přijde nějaký moc levný. Nicméně jestli tam opravdu je tak bych neváhal, za tyhle prachy zmizí hodně rychle.....
Je pravda že na ni koukam už tak měsíc. Takže tam spíš uz dávno není jestli vůbec někdy byla.
El_Fuego píše:Tohle auto vypadá hodně dobře. Po prvním majiteli, se serviskou. A výbava je luxusní, mě osobně by jen asi vadila ta 4kolka, ale to už je na každým. Nicméně se mi moc nezdá ta cena. Nevím, možná žiju v jiným světě, ale za 530xi z roku 2009, najetejma 160 kkm a takovouhle výbavou mi to přijde nějaký moc levný. Nicméně jestli tam opravdu je tak bych neváhal, za tyhle prachy zmizí hodně rychle.....
Je pravda že na ni koukam už tak měsíc. Takže tam spíš uz dávno není jestli vůbec někdy byla.
Info od známého z Áček: Je to po celolaku, ale nenasli tam nic rezanyho tak to neni zase az tak vazny...
A dle jeho slov ho teď už prodávají níž, než za kolik ho koupili
Naposledy upravil(a) El_Fuego dne čtv 29.09.2016 08:47, celkem upraveno 2 x.
Info od známého z Áček: Je to po celolaku, ale nenasli tam nic rezanyho tak to neni zase az tak vazny...
A dle jeho slov ho teď už prodávají níž, než za kolik ho koupili
Mě osobně by ten celolak nevadil, pokud by to bylo udělané dobře. Asi se na to chce jet podívat a uvidíš. Ale 2. takovou s takovou výbavou a nájezdem moc neseženeš