tomas: ze jsou tyhle individual kola krasny o tom zadna (teda kdyz jsou nalesteny)... I kdyz osobne bych style 152 nechtel, i kdyz to mam ve vybave podle VIN
Ale jestli tohle sou dvacitky tak dam pristi lahvicku okeny na ex. Devatenáctky mozna, ale na dvacose je to opticky maly proste... (jen muj pocit)
Tak to pomalu utikej do drogerie
Navic k cemu resite kola, tady jde o auto a ne o disky, ktere si kazdy da nakonec podle sveho gusta. Vymenit kola je snad to nejmensi
Nejmenší možná, ale taky jedno z těch dražších záležitostí. U sedmy není problém vysolit i 50 000 kč. Zrovna tyhle individualy s pneu se tak pohybují. Mně se líběj Stylink 101 nebo 149, Alpine kola na F01.
Já vždycky říkám, můžeš mít sebehezčí auto, ale bez kol je to poloviční.
kurevtor píše:tomas: ze jsou tyhle individual kola krasny o tom zadna (teda kdyz jsou nalesteny)... I kdyz osobne bych style 152 nechtel, i kdyz to mam ve vybave podle VIN
Ale jestli tohle sou dvacitky tak dam pristi lahvicku okeny na ex. Devatenáctky mozna, ale na dvacose je to opticky maly proste... (jen muj pocit)
Jaris330D píše:Nejmenší možná, ale taky jedno z těch dražších záležitostí. U sedmy není problém vysolit i 50 000 kč. Zrovna tyhle individualy s pneu se tak pohybují. Mně se líběj Stylink 101 nebo 149, Alpine kola na F01.
Já vždycky říkám, můžeš mít sebehezčí auto, ale bez kol je to poloviční.
Tak 101 sou taky super, hlavně je skoro nikdo nemá, jsou nejmíň častý. Kopretiny 149 hned za těmato třema.
tomas777 píše:Z toho linku je jasně vidět, že na E65 patří style 128 vel. 20. Myslíš, ře tam dal někdo menší z jiné řady?
Style 128 se dělal jen ve 21. Velikost 20 ani nejsou a 19 jedině na E60. U Nás jedna E60tka se 128smičkama jezdila a jsou fakt pěkný. Ale 21" je už moc velký, tak jedině na pěkný silnice. Ty 19tky jsou akorát, jenže v tomhle rozměru se mně jiné než style 95 nelíbějí. Na zimu mám style 93 a zadní jsou hodně zalezlé. Vypadá to, jak tramvaj.