Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E90 320d performance výfuk
Re: E90 320d performance výfuk
MattyX trochu nechápu Tvoji reakci. Pro turbo motor je nejlepší "žádný výfuk", naopak atmosféře může nesprávný výfuk ubrat koně. Prostě mám za to, že je to přesně naopak než píšeš.
pavproch co je v tom Performance saní za vložku? Větší a bavlna? Nikde jsem nenašel obrázky rozebranýho sání.
pavproch co je v tom Performance saní za vložku? Větší a bavlna? Nikde jsem nenašel obrázky rozebranýho sání.
- pavproch
a jednodušší otázku nemáš?
Co vím, je že ta (OEM ///performance) vložka má tvar válce, je lehce růžová, ale materiál? nevím, odhaduju ale, že to ale je papír.....

Co vím, je že ta (OEM ///performance) vložka má tvar válce, je lehce růžová, ale materiál? nevím, odhaduju ale, že to ale je papír.....

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Neříkám, že je pro turbo motor nejlepší žádný výfuk - kdyby ti turbo házelo saze hned u motoru, tak to není dobrý nápad, ale vzhledem k tomu, že není tak náchylný na neodborné zásahy, tak se instlací téměř čehokoliv nedá nic pokazit vzhledem k tomu že to slouží jako trubka pro odpad z turba - tak to prostě je.
Atmosféra je nejvíce náchylná na úpravy výfuku - změny průměru, délky rezonancí, špatným umístěním x-pipe případně nahrazením jenom trubkou ztratíš víc než sis myslel že získáš
ale tak to jsou všeobecná fakta co najdeš kdekoliv ...
nebo nevím co jsem na tom napsal špatně ?
Atmosféra je nejvíce náchylná na úpravy výfuku - změny průměru, délky rezonancí, špatným umístěním x-pipe případně nahrazením jenom trubkou ztratíš víc než sis myslel že získáš

nebo nevím co jsem na tom napsal špatně ?
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
- pavproch
takle ta vložka filtru vypadá...

MattyX no teď jsi to napsal správně. V minulé odpovědi mi to vyznělo, jakoby jsi prohodil turbo za atmosféru. Žádný výfuk tvrdím já a myslel jsem tím čím menší odpor, tím pro turbo líp. Krásným příkladem je cutout v akci na válcové brzdě.
U třílitru v benzínu by mě právě zajímalo, co ten Performance výfuk udělá. Myslím si, že v lepším případě nic. Naopat té turbonaftě to musí prospět. Toť můj názor.
pavproch ta vložka je bavlna? Nevíš? Kdyby to byl papír, tak bych uvažoval, ale bavlna má do mýho auta zákaz.
U třílitru v benzínu by mě právě zajímalo, co ten Performance výfuk udělá. Myslím si, že v lepším případě nic. Naopat té turbonaftě to musí prospět. Toť můj názor.
pavproch ta vložka je bavlna? Nevíš? Kdyby to byl papír, tak bych uvažoval, ale bavlna má do mýho auta zákaz.

- pavproch
nevím a ani sa nemožu podívat, bo su zrovna ve špitále..... 

-
-