Zdravím,
mám dotaz ohledně BMW.
Chci si koupit BMW ale nevím jestli e46 nebo e90 to je věc první a pak jaký motor by jste doporučili (s výkonem samozřejmě co nejvíc) ?
Jezdím hlavně po městě a jde mi i trochu o tu spotřebu...co by jste mi doporučili vzhledem k nákladovosti auta s poměrem k výkonu, aby to řekněme slušně jelo ? Pořizovaná cena auta max do 250.000,-
Děkuji předem za odpovědi !
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW e46 vs e90
Re: BMW e46 vs e90
Nikdo se k tomu nemá, možná i proto, že na toto téma tu byly napsány stohy příspěvků. Ať začneš s přemšlením jakkoli, se svým rozpočtem skončíš na e90/330i, což je jediná smysluplná motorizace, která tě zabaví- nicméně se také blbě shání. E46, ač skvělý auto už je morálně za zenitem, a na všechny 4-válce kvůli spotřebě zapomeň, protože provozní náklady (rozuměj spotřeba + servis) budou nakonec plus mínus stejný..
-
- Člen Klubu
Re: BMW e46 vs e90
Lepší si tohle téma hodit do 3er sekce. Záleží co se ti líbí víc pocitově E46 nebo E90? Mě se třeba dodnes hnusná žaba E90 a E91 nelíbí tak bych volil E46 325i (jó E92/E93 to je taky jiná káva).
Já bych řekl, že třílitr bez 6q (nejen ve městě) dost žere oproti 2-2,5l.
Oboje můžete mít jak 325i, 330i v E46, E90 a to i stejnou karoserii.
Já bych řekl, že třílitr bez 6q (nejen ve městě) dost žere oproti 2-2,5l.
Oboje můžete mít jak 325i, 330i v E46, E90 a to i stejnou karoserii.