James745 píše:Tak to určitě... jako určutě to neřeším, protože to bych si pak tímto stylem nic nekoupil. Jde o to, že stačí potkat na silnici nějakého idiota a jako, že tento týden jsem jich potkal celkem dost. Nejhorší byla mladá holka v Trabantu

já jedu po hlavní a místo aby mě dala přednost, tak to hulákala a málem mě vzala do dveří. Tak jsem dal cihlu a využil výkon auta a to mi dost pomohlo. Holka sice brzdila, ale jak byla rozjetá tak Trabi jel pořád

no a pak debil ala škoda Octavia a idiot s passatem. Pak že jsou nejhorší řidiči s BMW jak se všude píše. Já bych jim dal kamerové záznamy jak jezdí lidi s Fooobii a vochcávkou... to jsou prasata co si myslí, že mají motor z ferarri. Nejdůležitější je, že to hulí

nejlepší je, když jedu s manželky pětkou a předjíždím na dálnici debila se škodovkou a najednou začne přidávat a je z toho šíííleně vysmátej, že když má TSI což je dalsí hitovka typu "Lamborghini" a najednou mě nepustí. Nejsem typ naháněče a nerváka, ale až mi ty nervy jednou prasknou, tak budu ve 20:00 na nově

vím, že to sem nepatří, ale musel jsem se vykecat

mě jen stačí, kydž si čtu nějaký článek, jak řidiči BMW jsou drzí a způsobujou nejvíce nehod. V práci to slyším pořád jak musím být pracháč, když jezdím ( jezdil ) v sedmičkovém BMW do práce. Už je ale nezájímá, že oni mají vochcávku za 500.000,- a já BMW za 250.000,-.... Pak si kladu otázku...kdo je vlastně pracháč

Tvé zážitky jsou naprosto normální. Řidič BMW zní vždy lépe, než řidič Škodovky. Nebo se rádo používá označení "řidič terénního vozu" což je Kia a podobně pekla, která s terénem nemají nic společného. Nelze říct, nikdy, že řidič BMW je horší než řidič Škody. Já mám zkušenosti opačné. Naschvály, např jak popisuješ snahu o znemožnění předjetí, to je v drtivé většině případů skupina řidičů v Škodovkách, Kia, Jundaje a podobný. Ve stylu, když už nemám na auto, tak budu s.r.á.t ostatní a tam kde je 70, pojedu 60, kde je 50, pojedu 40 ale jen do té doby, než se mě zkusí objet, pak na tu dupnu a budu se snažit škodit

Měl jsem pár nehod, krom jedné v provopočátku ani v jedné viníkem. Nikdy to nebylo Audi, BMW, nebo Mercedes, vždy nějaká levná, až podřadná, značka. Je to vše náhoda ?
Aneb, když už člověk vidí BMW, má evidentně o několik tříd nižší auto a musí za každou cenu závodit, jasně o sobě něco říká. Vidím-li auto o kterém předem vím, že bude mít 150 k v nejslabší verzi a většina těchto aut má přes 200k, já mám svých 80-140k, tak jsem kokot pokud hecuju k "závodu". Kokot proto, že neumím domyslet následky a odhadnout pravděpodobnost svého neúspěchu. Nepamatuji si kdy by se mnou chtělo závodit BMW, tedy krom když jsem něl Fiata, který to stejně většině BMW zahulil do xichtu

Další sorta lidí, většinou mlaďoši, když vidí mě "luxusní terénní vozidlo z Emeriky, dle dváků TV hovna bych měl dostat pokutu už jen za to že nemám Škodovku, ....vždy typické, křižovatka na světlech a prostě musí ukázat jak mi to nandají

Ani kára za koulí není překážkou aby měli špatné spaní. Na dálnici zase jiná sorta lidí které vadí že s tím "luxusním terénním vozidlem z Emeriky" (které stojí 1/3 zánovní Ochcáfky) jedu po dálnici jen 150, tak se musí lepit a nemůžou prostě počkat až předjetu ty vpravo.... lepí se a troubí, jak dacani. Pokud jim pak uhnu, nechám předjet a nalepím se za ně, zatroubím tak začnou brzdit. Kokoti, které jen sere že nemají na něco o čem si myslí že stojí kdo ví co. Neznalost, závist, hloupost, omezenost.
Kdysi jsem si koupil zahraniční vozidlo, značky která je v ceníku pojišťoven vedena jako "luxusní" Auto jsem koupil za 200tis, stávaly v tu dobu kolem 250-300tis. Ihned mě v baráku většina lidí přestala zdravit a hlavně ti, kteří měli nové Ochcávky které tenkrát stály kolem 500tis Kč.. Kdyby si kokoti dali typ mého auta do jakéhokoliv internetového vyhledávače, tak by viděli že mají mnohem dražší auto. Oni ve svých ochcávkách měli pádla na dveřích a jedinou výbavou bylo rádio a možná mlhovky. Kdyby sahli po jiné značce, měli by vše jako dnes v nejvyšší vybavě Superb. Ale tenkrát, i dnes, TDI bylo tak slavné, že jej museli mít doma, i kdyby měly jejich děti pojít hlady.
Měl jsem levnější jak auto, tak servis, i provoz. Přesto jsem byl podnikatel, zloděj, dealer drog, mafián. Čech si neřekne, hele tamten se má dobře, já budu makat víc a budu se snažit dosáhnout výsledků. Čech si řekne, tam ten má víc, je to hajzl protože já to nemám, nepřestanu chlastat a nezačnu makat 18h denně abych to měl taky. Z toho potom plyne závist, které zahraniční média (TV Howna atd) jen využívají ke svým ziskům.
Jezdím 525D, 2005, tacho přes 400tis km, lidi závidí. Cena auta ? 80-100tis ? Závidí i ten kdo má auto mnohem dražší, ale Škoda, Jundaj, Seat. Mají auta nová. Závidí. Co je špatně ? Je snad BMW, Audi, Mercedes, znakem špatných lidí ?

A co na to Jan Tleskač ? Má BMW, nebo Dáčii ?