Ahoj, mám Touringa z roku 1998. Jsou tam origo přední světla Bosch, které mají (jak asi všechny) plastové rozptylové sklíčka - tudíž vypálené, zažloutlé a popraskané. Dají se tyto někde sehnat nové? (na různých eshopech mají pouze na světla Hella a ZKW).
Koupil jsem před časem (když jsem se v tom ještě tolik nevyznal) Hella světla - které mají sklíčka již skleněné, ale mají jinou velikost a nedají se prohodit. Bohužel nemají el. zapojení na bajonet jako u Bosch světel, existuje případně nějaká "kabeláž, redukce", abych mohli dát místo Bosch světel tyhle Hellácké? (V elektrice se moc nevyznám a nechci tam nic bastlit)
Mike
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 přední Bosch světla
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Není Bosch jako Bosch, mám starší projektorová H1 (s čočkou), výhodou je, že vše je poctivé sklo a ne plast. S xenon HID to svítí skvěle, výbojky 4300K jsou barvou od H1 těžko rozeznatelné.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Díky za link, bohužel chybí fotka, takže asi nezbývá jen doufat, že je to doopravdy na Bosche H7. A dávat takovýhle peníze za kus plastu, který časem stejně zežloutne a praskne je celkem prasárna. Asi zajedu za nějakym autoelektrikářem a zeptám se ho, jestli by mi tam nezapojil ty skleněný Helly co mam.