Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Rezerva do e91
-
- Kontaktovat uživatele:
Velikost disku zavisi od motorizace, bezmotorovky mají 16", motorovky mají 17" minimalni velikost. Hever klidne z druhého auta. Ja na rezervu seru, pouze ve výjimečných pripadech hodim dojezdovku do kufru... Když používáš runflaty které bys používat mel tak na nich v pripade defektu dojedes nekam kde ti to opravi, nebo daji novou pneu. Nebo starsi na dojeti... Když mam 17" neberu nikdy nic, když jedu na 19" přes leto tak občas tu dojezdovku priberu, protože tyto pneu nikdo skladem nemá.
zdarec,
mám e90 a jedím na normálních gumách, protože runflaty jsou na naše cesty tvrdé a na těch normální by mi měl více vydržet podvozek.
Pro jistotu mám v kurfu tu opravnou sadu pro pneu a spoléhám že mi to bude stačit, pokud vyloženě do pneu neudělám velkou díru.
Taky bych se přimlouval na nějaké zkušenosti jak s tou opravnou sadou nakládat? Normálně to našroubuješ na ventilek a pustíš do kola?
Dík za info
mám e90 a jedím na normálních gumách, protože runflaty jsou na naše cesty tvrdé a na těch normální by mi měl více vydržet podvozek.
Pro jistotu mám v kurfu tu opravnou sadu pro pneu a spoléhám že mi to bude stačit, pokud vyloženě do pneu neudělám velkou díru.
Taky bych se přimlouval na nějaké zkušenosti jak s tou opravnou sadou nakládat? Normálně to našroubuješ na ventilek a pustíš do kola?
Dík za info