Před časem jsem pořídil e36 325i rv 94 vanos. Přes zimu bude auto odstavené, tak bych chtěl vyřešit pár věcí.
Chci dát pryč visko s vrtulí a dát el.větrák. Nikde jsem zde nenašel, zda se dá nějak vyřešit co nejblíže originálu.
Jaké úpravy by jste doporučili na motoru? Budu řešit přetěsnění vanosu. Četl jsem o výměně sání, nebo laděných svodech.
Je to auto pro občasné svezení. Žádné drifty a pod.
Díky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
dotaz na úprava e36 325i
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to chces jenom na obcasne svezeni, nedelej s tim nic jineho, nez bezny servis originalnich dilu. 325i je M50, takze tam uz M50tkovy sani mas, neni za co menit, doplnit to muzes max o cold air intake, coz je vice teorie, nez praxe, pac defaultni box funguje dobre, staci vymenit papirovovy filtr za sportovni, ale existuji sady na vymenu, nekdo hleda ten zvuk otevrenyho sani, odstraneni boxu pomuze, ale narust vykonu nulovy...
Cokoliv dalsiho je cenovy nesmysl. Musel bys vymenit treba cely vyfuk od svodu po tlumic, zrusit katy a podobne. To se na obcasne projeti fakt nevyplati
Ten vysledek stene nebude takovy, aby to melo smysl
http://www.superstreetonline.com/how-to ... ne-tuning/
Cokoliv dalsiho je cenovy nesmysl. Musel bys vymenit treba cely vyfuk od svodu po tlumic, zrusit katy a podobne. To se na obcasne projeti fakt nevyplati

Ten vysledek stene nebude takovy, aby to melo smysl

http://www.superstreetonline.com/how-to ... ne-tuning/
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
prozkoumej ten link co jsem ti postnul, mas tam celkovy popis tuningu M50/M52 i priblizne ceny. Pokud ti par kobyl za 30k prijde jako rozumny tuning, tak asi pujde nejaky upgrade vacky z M3, jako se to dela na M52 a svody a cely vyfuk. Kolik to udela, to ti nereknu, mozna Francis by mel vetsi predstavu, preci jenom ten svuj compact docela poladil.
Ja jsem to taky zvazoval na Cabro, zatim jsem to odsunul co se zmeny vykonu tyce. Prvni poresim co je dulezite, slapu tomu minimalne, takze vykon neni zrovna to co bych vylozene potreboval, ale jak rikam, zalezi co od toho chces ty.
Ja jsem to taky zvazoval na Cabro, zatim jsem to odsunul co se zmeny vykonu tyce. Prvni poresim co je dulezite, slapu tomu minimalne, takze vykon neni zrovna to co bych vylozene potreboval, ale jak rikam, zalezi co od toho chces ty.
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i