já stříkal M-ledvinky (černý rámeček, černé šprušle) na matt dark silver - prostě sem si nechal namíchat pixlu autolaku do přesně mnou požadovaného odstínu a potem to nechal u autolakýrníka opískovať a nalakovať (nastříkat) lakem z té pixly.....
kupoval jsem origo M Performance a vyšlo to asi lehce přes 2 tis. (obě) Jen teda nejsou matné, ale ladí k černým lištám okolo oken. Matné se dají sehnat neorigo za pár kaček.
Já za OEM ///M černé ledviny na e89 dla asi 18 set kaček + asi 600 za ten nástřik a barvu.... no nekup to.... dyž já sem prostě chtěl OEM ale matt sillver....
Taak určitě se můžeme potkat. Bylo by dobré, aby si už ledvinky měl ať je můžu prostudovat . Já je budu kupovat asi až v srpenci či září. Ale potkat se můžeme kdykoliv budeš mít čas. Jen dej echo případně do SZ mi hod kontakt na sebe.
Taky možnost, ale to už spíš plasti dip skrz cenu. Ale osobně jsem obě možnosti zavrhnul. Celkově mi ani jedna metoda nepřirostla k srdci. To už bych radši chemicky sundal chrom a hodil do laku.
Sedí dobře, dám pak foto i na autě. Do myčky nejezdím. Ale slézat může i po normálním mytí a jízdě... nějakej kamínek a je už to jede. Uvidíme časem. Kdyby to nebylo ono, tak koupím originál Performance.