nevěděl jsem, do jaké sekce bych měl psát, tak píšu sem.
Rád bych se zeptal, jestli by někdo měl zájem a mohl mi půjčit E36/E46 na cca 7-10 dnů.
Manželka a dětí odjíždějí na dovolenou a já zůstávám sám doma !
 ))))
))))Tak mě napadlo, že bych zavzpomínal na nejlepší léta svého života, kdy jsem měl BMW (teď mám Citroena Picassa) a že bych si půjčil E36/E46. Poctivě jsem zkoušel najít něco v půjčovnách, ale tam jsou jen E92, F80.
Nabízím dobré finanční podmínky a platbu předem, denní report o najetých km a focení auta (VIBER, WHATSAPP), auto budu parkovat v uzamykatelné soukromé garáži v moderním bytovém domě.
Pokud něco zničím, nebo poškodím, tak samozřejmě vše nahradím.
Nejsem žádný závodník, jen mi strašně chybí zvuk šesti válce a pocit přesného řízení.
Sháním:
E36/E46 coupe, jen benzín, 6 válec (NE AUTOMAT), prosím žádný šrot.
Auto potřebuju od 5 do cca 12-14 srpna. Jsem z Prahy.
Nabízím: 1000-3000kč/den, záleží na motorizaci a výbavě (klima, šíbr, M-Packet atd)
tel. 774162108
Díky

Nechci ti to nijak OTčkovat. Pevně věřím, že máš jen ty nejlepší úmysly, ale přesto mě dnešní doba naučila být podezíravý na něco, co vypadá až moc dobře. Vypadá to jako snadno vydělané peníze, ale trošku bych se bál, že mi přijdou 2 reporty a pak auto zmízí i s pronajimatelem. Holt dnešní doba...=/
 Nechci ti to nijak OTčkovat. Pevně věřím, že máš jen ty nejlepší úmysly, ale přesto mě dnešní doba naučila být podezíravý na něco, co vypadá až moc dobře. Vypadá to jako snadno vydělané peníze, ale trošku bych se bál, že mi přijdou 2 reporty a pak auto zmízí i s pronajimatelem. Holt dnešní doba...=/

v kruzích okolo bavoráků se tenhle člověk už pohybuje hrozně dlouho, takže už jenom tohle je určitá záruka slušného a férového jednání
 v kruzích okolo bavoráků se tenhle člověk už pohybuje hrozně dlouho, takže už jenom tohle je určitá záruka slušného a férového jednání