Ahoj přatele mam 330xd 170 kw. Dneska mě odtahli z dalnice protože mi auto zničeho nic chcíplo, šlo v pohodě nastartovat rozjel sem se a zas to chcíplo,pak to chcipalo i samo na volnoběh. Když sem po 3 hodinach dojel domu auto sem nastartoval a jelo jako by se nic nestalo a po u jeti cca 5km tak to zase chciplo,nastartoval sem a jel pomalu domu..
Poraď te prosim na co se zaměřit?? Myslim si že by to mohlo být palivová soustava ale nevym,zadná kontrolka nesviti ani počítač nic nehlasi..
Takže po diagnostice mi bylo řečeno chybu hazi 2 a 3 vstřik ale spiš to vypada na řídící jednotku...necha se sehnat nejak za dobrou cenu?? Poradi někdo prosím..
Uvidime co řekne mechanik,prý mi přehaže vstřiky jestli se to změní protože se mu nezda že by vynechavali 2/3 vstrik na stejně, taky že skusi kabelaž takže v očekavaní čekam až zazvoní Tel.
Jinak díky za komenty..
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d