Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E46 328i - čas od času vyžere baterku

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
FilipKriz
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od FilipKriz »

E46 328i žere elektriku. Chyba dobíjení nikde nesvítí, auto normálně jezdí, jediná závada o které vím je, že občas vzadu nesvítí jedno brzdový světlo, blbne kontakt v obímce žárovičky.

Cca 2 měsíce zpět se mi to stalo poprvé, ale nebyl jsem si jist, že jsem nenechal např. svítít světla. Za cca 2-3 dny se auto samo od sebe vybilo úplně a to tak, že se do něj ani nedalo dostat. Dnes ráno to samé - baterka zřejmě tak KO, že nefunguje ani centrál klíčkem bez dálkáče. Podruhé jsem určitě nic nikde svítít nenechal.

Naposledy sem s tím jel asi před týdnem přes 100 km, takže by se to vybilo popojezdema po městě nehrozí. Co tam může žrát kde elektriku a jak to zjistím ? Baterka je tam nová asi půl roku.

Odemknout to nejde a nastartovat už vůbec ne, po chvilce trápení se po kabelech se to posledně podařilo nastartovat a normálně fungovat, snad tomu tak bude i tentokrát, až seženu někoho kdo nemá poloviční baterii ...
Foldas

#2 Příspěvek od Foldas »

napiš do vyhledávače ježek
FilipKriz
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od FilipKriz »

s zadnym kolisanim ventilatoru apod. sem nemel jedinej problem, ale vidim to tak, ze to preventivne vymenim, kdyz to stoji tisic korun, a uvidim. stejne by me to driv nebo pozdejs čekalo
Odpovědět