Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Výměna palivového filtru
- 
				Kindl0sch
- Klubové ID: 2788
a tady je kdyžtak anglicky psanej Bentley Manual pro E36.V Jak na to jsou data a obrázky z tohodle manuálu a je tam toho tak půlka.
http://www.uloz.to/1189988/bentley-bmw- ... al-e36-pdf

http://www.uloz.to/1189988/bentley-bmw- ... al-e36-pdf
Ja jsem menil palivak jen tak pro jistotu a musim rict ze jsem vubec nic nepocitil...  Akorat mi vytrysklo tak litr benzinu do oci a ja jsem lezel pod autem asi 5 minut nez prestali palit a drzel klestema gumovou hadicku
 Akorat mi vytrysklo tak litr benzinu do oci a ja jsem lezel pod autem asi 5 minut nez prestali palit a drzel klestema gumovou hadicku  Jo filtr co byl v aute byl rok vyroby 2000 takze tam byl nejspis od posledni prohlidky
 Jo filtr co byl v aute byl rok vyroby 2000 takze tam byl nejspis od posledni prohlidky 

Akorat mi vytrysklo tak litr benzinu do oci a ja jsem lezel pod autem asi 5 minut nez prestali palit a drzel klestema gumovou hadicku
 Akorat mi vytrysklo tak litr benzinu do oci a ja jsem lezel pod autem asi 5 minut nez prestali palit a drzel klestema gumovou hadicku  Jo filtr co byl v aute byl rok vyroby 2000 takze tam byl nejspis od posledni prohlidky
 Jo filtr co byl v aute byl rok vyroby 2000 takze tam byl nejspis od posledni prohlidky 
- 
				Kalasnikov
- Klubové ID: 2343
Hlavně nekupuj filtr značky champion, vůbec tam nesedí. Aspoň na kupé patří 30 cm dlouhý tenký válec a champion dodává 15 cm filtr ale zato s dvojnásobným průměrem takže to tam nejde pořádně dostat.
Leveler pokud nevíš kdy ho kdo měnil tak bych to raději udělal stojí pár peněz a nemusí se ucpat jenom sám o sobě ale může začít propouštět bordel dál a zasrat třeba vstřiky.

Leveler pokud nevíš kdy ho kdo měnil tak bych to raději udělal stojí pár peněz a nemusí se ucpat jenom sám o sobě ale může začít propouštět bordel dál a zasrat třeba vstřiky.
Aktualizuju téma. Dneska jsem palivák měnil na e36 328i coupé, měl jsem načtenej bimmerpost i DYI na youtube, pojistku od pumpy jsem ale nevyndaval, nechtěl jsem nechat motor takhle zdechávat. Takže vyzbrojen brýlemi, pláštěnkou jsem čekal pořádnej ostřik, ale úplná pohoda. Vyteklo cca 1-2 deci pěkně modrý Vervy do připravenýho kelímku, žádnej velkej tlak, malej čůrek... Měnil jsem i svorky a dvě krátký hadičky u filtru. Po nasazení jsem jednou zapnul zapalování a nechal natlakovat, pak minutu počkal a zapnul znova a rovnou startoval, chytnul na drc...