mám takový problém že mi nestartuje moje bmw jedná so o to že normálně přijdu k auto nastartuju ujedu bud krátkou nebo dlouhou trasu a stane se mi to že vypnu motor jdu třeba nakoupit a po sednutí do auto akorát cvaká startér nebo někdy vůbec, když třeba někdy počkám na parkovišti 10-15 minut tak auto zase opět samo naskočí a pokračujeme ..... někdy hodl musím tlačit. stalo se mi to i že jsem nabil baterii dal do auta nastartoval bez problému a po vypnuti a opětovném nastartování ten samý problém ale zase opět stačilo počkat a pak to chytlo opět samo ... alternátor jsem měřil v pohodě, odběry auta za klidu to samé baterie taky v pořádku ... prostě jezdím třeba měsíc bez problému a pak nechce startovat baterii jsme třeba schválně nedobíjel a zase dlouhou dobu bez problému prostě tomu autu někdy mrdne a nechce startovat někdy stačí vážně počkat do půl hodiny a startuju někdy hold ne , ještě mě napadá jestli to nemužou být třeba kostry ? ale od potoru jsem jí taky měnil novou jsem už bezradný ...
Ahoj,
před dvěma roky jsem řešil podobný problém na mém 318is coupe. Jak popisuješ, občas startovalo, občas ne. Tento můj problém vyřešila výměna uhlíků ve startéru.
Startér by měl být nový teda bylo mi tak řečeno když jsem se na něho díval tak byl nový ale muže to být nějaký horší výrobce zkusím ty uhlíky pak dám vědět zatím děkuji
A opravdu jsi dával novou i motorovou kostru? Tu, co je mezi blokem a šavlí u spolujezdce? Nedá mi to se nezeptat, protože někdy člověk v dobré víře poradí, že kostra, a člověk na druhém konci internetdrátu sice zkoukne kostru, ale jinou.
když nebude chtít startovat vem nějaký větší klíč třeba 16 nebo 17 a spoj sním ty dva osmičky šrouby co jsou na cívce jak na něj vede silný plusový kabel a jestli se starter roztočí je v háji víčko na cívce když se neroztočí budou to uhlíky
Fx píše:A opravdu jsi dával novou i motorovou kostru? Tu, co je mezi blokem a šavlí u spolujezdce? Nedá mi to se nezeptat, protože někdy člověk v dobré víře poradí, že kostra, a člověk na druhém konci internetdrátu sice zkoukne kostru, ale jinou.
Ano doopravdy jsem dával novou čistil kontakty vede k držáku stabilizátoru byl jsem pod autem očistil přeměřil jestli je ok nastříkal kontaktolem a dal novou kostru problém pořád stejný ...
Foldas píše:když nebude chtít startovat vem nějaký větší klíč třeba 16 nebo 17 a spoj sním ty dva osmičky šrouby co jsou na cívce jak na něj vede silný plusový kabel a jestli se starter roztočí je v háji víčko na cívce když se neroztočí budou to uhlíky
Foldas píše:když nebude chtít startovat vem nějaký větší klíč třeba 16 nebo 17 a spoj sním ty dva osmičky šrouby co jsou na cívce jak na něj vede silný plusový kabel a jestli se starter roztočí je v háji víčko na cívce když se neroztočí budou to uhlíky
A myslíš to víčko od startéru ? nebo ten kábel který vede na startér tam jsou ty osmičky vedle sebe
Tak jsem zjistil jednu věc když auto nechce startovat normálně se dostanu ke startéru spojím + s startérem stertér začne točit pak vlezu do auta a normálně nastartuju přes klíček jinak ani tuk 3x jsem to zkoušel 3 se mi to tak povedlo, prostě jsem točil klíčkem nic pak jsem to tak udělal a auto nastartovalo hnedka. Nevíté čím to může být ? Hoši
Dneska jdu pro novou baterku všechno jsme vyzkoušeli baterka vypadá že je dobrá ale není takže si myslím že všechno bylo jenom debilní baterkou .. !!!!!!