Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 323Ti Zlobivý startér

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
DanHKS

#1 Příspěvek od DanHKS »

Ahoj už delší dobu řeším problem se starterem mám E36 compact 323Ti rv. 2000 z ničeho nic mi začal startét dělat toto.... rano sednu do auta nastartuju motor chytne vše OK ale furt je slyšet jak se startér na prázdno točí. musím tedy motor chcipnout a znovu nastartovat a opět poté co motor začne bežet stárter točí na prázdno. Opět motor zdechnu a vždy na třetí pokus normalně nastartuje a funguje jako by nic. Pak mohu startovat klidně 500x za sebou a funguje absolutně bez problem ovšem jen do tí doby než auto stojí a motor vychladne. Potom příjde opět ten samí problém 2x stočí naprazdno napotřetí už funguje bez problemu .... Ok říkám si koupím jiný startét namontoval jsem ho tam a cca týden fungoval ale furt bylo slyšet že po nastartovaní se pastorek dlouho dotáčí ale dotočil se. za týden ale začal zase blbnout a tak jsem koupil přímo origo startér z BMW. bohužel problem ale stále přetrvává tak jak jsem ho popsal výše. Bohužel už si nevím rady respektive nevím na co mám kouknout abych už ukončil toto trápení. proto se s velkým prosíkem obracím sem stím že snad mi tu nějaká kapacita poradí jak by se toto dalo vyřešit díky moc :) za každou radu
Oldman
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Oldman »

No,nejsem žádná kapacita,ale mám stejnej motor tak sem se koukl co řešíš. Když jsi dal 3 startér,chyba nebude v startéru,začal bych spínačkou.
DanHKS

#3 Příspěvek od DanHKS »

ahoj spínačku respektive ten elektro bubínek co je na konci mám už sehnaný už jen čekám až mi dojde domu. Hodně lidí mi to doporučilo ho vyměnit tak že začnu tím :) a uvidím jaké budou výsledky. Každopádně určitě budu informovat třeba se to tu do budoucna někomu bude hodit,
DanHKS

#4 Příspěvek od DanHKS »

Tak spínačku jsem vymenil teda jen ten konec s tou elektrikou a bohužel problem stále přetrvává. tak co dál. ? nenapadá tě něco ?
Odpovědět