Zdravím Klubáci,
... rád bych se pozeptal, zda někdo z Vás řešil ( řeší ) podobnou potíž, jako já a to zatékání do vozu, přes dveře řidiče ( LP dv. ) v místech u práhu a směrem k pedálům je vlhko po každém větším dešti. Stačí když vozidlo stojí.
Poradí někdo?
Děkuji všem za odpovědi.
Honza
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zatékání do vozu - E90 7/2005
-
Ahoj,
mel jsem to same postupne na vsech dverich. U dvou pomohlo preleip stavajici vodni clonu. Je to takova pena/folie. U dvou jsem musel nechat nalepit novou. Jedna je cca za 800. Prelepini neprobehlo dobre hnedka na poprve, dneska uz bych je menil a nenechaval prelepovat
ja jsem to testoval ze jsem otevrel dvere a polejval je z venku a hneka jsem videl kudy to tece.
Snad ti to pomuze
mel jsem to same postupne na vsech dverich. U dvou pomohlo preleip stavajici vodni clonu. Je to takova pena/folie. U dvou jsem musel nechat nalepit novou. Jedna je cca za 800. Prelepini neprobehlo dobre hnedka na poprve, dneska uz bych je menil a nenechaval prelepovat
ja jsem to testoval ze jsem otevrel dvere a polejval je z venku a hneka jsem videl kudy to tece.
Snad ti to pomuze
Na E46-ku mě to přišlo bez těsnícího tmelu (medvědího hovna). To je třeba sehnat a poctivě to namontovat. Zajímalo by mě, jak to mají řešeny jiné značky...? Ale provedení BMW teda rozhodně špatné, není hodné prémiové značky. Když to člověk nechytí hned, má pod kobercem bazén, pak plíseň atd. Ach, jo... Ještě, že ty Baworáci tak dobře jezdí, jinak nemají smysl.