Ahoj,
chtel bych se zeptat cim se lisi US version od EU.
zacinavam pokoukavat po novem aute a libi se me vcelku toto
http://gebrauchtwagen.bmw.de/CarSearch/ ... 1386417/10
+ mate nekdo zkusenost s EUROPlus Garantie?
Diky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
3 -er US version
krom 315mhz frekvence dalky v tom neni rozdil,resp vsechno jde prekodovat na eu.jeste to nema zadni mlhovku,ale ta se pridela proste prehozenim prepinace z eu auta.tydle auta ty mlhovky maj stejne,protoze s nima blikaj pri brzdovym asistentu.
to auto z odkazu nevypada na us verzi,ma eu naraznuk,budiky,i ty mlhovky.
to auto z odkazu nevypada na us verzi,ma eu naraznuk,budiky,i ty mlhovky.
-
Záruka,je záruka
Je v podstatě na všechny díly, které nejsou spotřebák. Podle mého auta to je katalyzátor, vysokotlaké čerpadlo, NOx senzor. V případě opravy neplatíš tedy díl a práci, ale spotřební materiál jako šroubky, těsnění, lepidla atd.
V Německých servisech není problém, prostě předáš auto k opravě, řekneš číslo garanční smlouvy a oni se už postarají. Při vyzvednutí auta jenom zaplatíš spotřebák a je to. Auto by mělo být servisované v BMW servisech a bez tuning úprav.
Jinak v ČR jsem udělal špatnou zkušenost u Cartecu v OVě, vůbec netušili co mají dělat a ani nebyli ochotni zjišťovat co mají dělat. Naštěstí německý prodejce mi to pomohl pořešit. Divil se, že BMW servis neví co je EuroPlus záruka a co má dělat.

V Německých servisech není problém, prostě předáš auto k opravě, řekneš číslo garanční smlouvy a oni se už postarají. Při vyzvednutí auta jenom zaplatíš spotřebák a je to. Auto by mělo být servisované v BMW servisech a bez tuning úprav.
Jinak v ČR jsem udělal špatnou zkušenost u Cartecu v OVě, vůbec netušili co mají dělat a ani nebyli ochotni zjišťovat co mají dělat. Naštěstí německý prodejce mi to pomohl pořešit. Divil se, že BMW servis neví co je EuroPlus záruka a co má dělat.