Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jak zvýšit svítivost u světel H1+H1 na BMW E36?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Thevojca1

#21 Příspěvek od Thevojca1 »

Náhodou jaky mely vysledek xenony u "ochrancu zakona" me zane vzdy jen peskovali 3x napomenuti s pokutou nejdriv 200kc pak 800ic pak 1000kc a jesly me prej chytej jeste jednou tak mi sundaj technickou a pokutu jak blazen a na po 4ty sem zaslapl plyn najel na kanal kterej se propadl a ve vyskedku sem prysel o auto ... dle slov soudruha cetnika sice svetla mely homologaci ale auto ne a na stk keci nikdy nebyli jak se to kdyz da homologovat k autu nikdy sem homologaci neresil
stenlie
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od stenlie »

Se starýma xenonama jsem byl vyhozen z STK u světel od kluků to mám řešený jinak a to tak ,že tam je konverze na bihalogen . Tzn ,že na stk tam dávám obyč žárovky na kterých to projde .

Jinak s PČR jsem při bežných prohlídkách se světlama problém neměl . Pravda je ,že jsem leštil a tak kdo moc 36ku nezná tak by se moc nepídil po tom jestli je to z fabriky nebo ne .

Otázka je jak na tom budu s novou pravomocí :lol:
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Maikl »

Fakt se moc omlouvám za OT, ale nemohl jsem si pomoct, když sem četl o těch OSRAMáckých žárovkách. Takže...

...dajte mi obyčajnů, já si ju osram sám.. :lol:
Odpovědět