chtěl jsem se zeptat těch, kteří mají zkušenost s demontáží DPF, jak moc je to náročné? Lze zvládnout v "domácky" vybavené dílně nebo je tam nějaký oříšek?
Jedná se o 320D E90 120kW M47.
Děkuju.
doufam že za učelem vyčistění a né za učelem zrušení, rušit DPF je největší prasárna, navíc už dost postihovaná.
bez zvedáku se to půjde dost blbě, ale chce to aspon kanál nebo něco,
ahoj. taky jsem to dělal 320d 120kw na jámě a úplně v klidu. Jenom mi praskla ta objímka z hlíny.
Doporučuji DPF flush liquid od firmy PRO TEC. Máme to vyzkoušený i Jarax to doporučil
Ahoj, jak dlouho máte vyčištěný DPFko pomocí flush liquid od firmy PRO TEC? Jestli to máte třeba někdo aspoň 20.000km či rok? sice mi nehlasí DPFko chybu(na displeji CIC), ale zvedla se spotřeba a ted je mazlik u mechanika a čekám co ještě naměří za tlak před a za filtrem. Díky za info všem K.
kubicek106 píše:Ahoj, jak dlouho máte vyčištěný DPFko pomocí flush liquid od firmy PRO TEC? Jestli to máte třeba někdo aspoň 20.000km či rok? sice mi nehlasí DPFko chybu(na displeji CIC), ale zvedla se spotřeba a ted je mazlik u mechanika a čekám co ještě naměří za tlak před a za filtrem. Díky za info všem K.
Ahoj, tak mně nakonec pomohla nucená regenerace, nemusel jsem zatím DPF čistit, po 4 měsících se mi ale kontrolka rozsvítila zase (jezdím krátké vzdálenosti). Jen jsem se chtěl zeptat, mám v plánu delší vzdálenost, po regeneraci kontrolka DPF zhasne nebo je třeba jet smáznout na diagnostiku?
Děkuju.