Ahoj , tak dnes na testu předních tlumičů výsledek KO. můžete mi doporučit nějaké uspokojivé za ještě přijatelnou cenu? dle vin bych měl mít podvozek 226 SPORTS SUSPENSION SETTINGS
tak originál ti řeknu hned stojí 7500 jeden to máš 30t za komplet teda zadni možná budou o pár desetikorun levnější. Jinak zajed si na test tlumičů a uvidíš sám. já mám předek na 30 procent zadek na devadesát tak není asi třeba měnit komplet.
Nebo se vyplatí koupit origo BMW Performance sadu tlumičů, vyjde levněji než to stavět po jednom a je ještě sportovnější (tužší)
+ se k tomu dle typu motorizace dají dodat i BMW Performance pružiny - žluté (jsou ještě víc snížené oproti OEM sportovnímu podvozku - tuším o 0,5 cm ).
Nicméně Performance pružiny nejsou nutností a k některým motorizacím se ani nedělají. Např. na mojí E90 320d ve full M paketu se použijí k Performance tlumičům původní M paketové pružiny.
Budu dávat Sachs super touring. Přední 2000,-/ks, zadní 1600,-/ks. Měl jsem je na jiných autech a nikdy mě nezklamaly. Auto máme na běžné používání, do práce, rodina a tak. Nepotřebuju žádnej tvrdej závoďák, což tohle auto stejně neni a nebude. Na blbnutí mám motorku.
MiM píše:Budu dávat Sachs super touring. Přední 2000,-/ks, zadní 1600,-/ks. Měl jsem je na jiných autech a nikdy mě nezklamaly. Auto máme na běžné používání, do práce, rodina a tak. Nepotřebuju žádnej tvrdej závoďák, což tohle auto stejně neni a nebude. Na blbnutí mám motorku.