Ještě o tom relátku budu trochu přemýšlet. Protože DRL používam normálně přes den. Pokud ale začlo být trochu šero tak jsem si k tomu DRL pustim ještě parkovačky (tedy kroužky) a jezdilm dokud mi to připadá normální prostě jak padne větší šero než jsem již zmiňoval pouštim normal světla.
Do včerejška mi to vyhovalo to jsem neměl UHP LED Angel Eyes V3 vzhledem k tomu že s prominutím V3 svití jako píča tak jezdim furt na polohu 1 a k tomu mi svítí DRL což neni špatný za sluníčka to ty dálkový nejsou moc vidět o proti těm kroužkum. Bohužel se mi to přestavá líbit v tu chvilku kdy padá to mírný šero když pomalu ale jiště zapadá sluníčko.... tak ten kontrast s dálkovejma a bílíma kroužkama dělá paskvilárnu
Docela jsem se s tima kroužkama vyvztekal než jsem je narval do DEPO světel...Všude píšou a tvrdí že se to tam nevejde. Já měl to štěstí že jsem viděl na Ebayi depo světla a v popisu uhp led. Tak jsem si řikal když to tam dostali oni tak já taky
Nedokazl byste mi někdo upravit moji eeprom vyčtenou z LCM jednotky E46 cabrio, CI 29 na US svícení? Je to vyčteno BMW Scaneren 1.4.0 Bin bych poslal. Prípadně radu kde to přepsat.
Dík Kortys
Dobrej, mám E39 z roku 1997, denní svícení nemá a než abych rval AE do světel která na to nebyla dělaná nebo podobně to bastlil, chtěl bych udělat U.S. denní svícení.. na pár fotkách jsem u předfaceliftu bez AE viděl, mohl by mi někdo říct co mám kde a jak udělat,co k tomu potřebuju? Jak sem pochopil bude potřeba nějaké relátko a pak to nastavit v diagnostice... Díky moc. Jinak win píšu sem je to dovoz švajc) WBADH41040BY73526 http://www.bmwvin.com/?vin=BY73526&reca ... =ing+Cross
Ahoj lidi, jsem tu novej a potreboval bych do sve e46 (2003) dodelat US DLR (mam xenony) a nahrat cestinu do navigace. Jsem z Brna a nejradsi bych zajel za nekym v okoli, kdyz to nepujde tak to vemu do Prahy .. ale sorry Kamile, do Teplic uz je to fakt zruky
Nenašel někdo náhodou náhradu za to "kanadské" US DRL relé pro E36/Z3? Oficiálně už není k sehnání, na ebay je pár kusů za nesmysl... Dalo by se použít toto?
...us svícení je sice efektní a dle mého pozičky i přispívají k bezpečnosti,zejména v noci,kdy přehršel náctiletých vyfetovaných trotlů má evidentní problém s odhadem šířky vozovky vs. silueta protijedoucího vozidla,..no nicméně tady nejsme v "americku",ale v otrocké americké kolonii a místní gestapáci mívají s us svícením dost často "problém" ,....no prostě žijeme /lépe přežíváme a živoříme/ v "dem-okrást-i-ji",..bohužel pouze imaginární
Já (a i dotazované relé) řeší jen denní svícení dálkou s redukovaným výkonem a s tím by problém být neměl. O trvalé svícení blinkrama/pozičkama se nejedná.
Schéma zapojení toho relé je na pohled jiné. Sice je to popsané jako Relay for daytime driving lights K26, ale minimálně mu chybí dva další kontakty a i jejich pozice je rozdílná. Pravděpodobně nebude mít shodnou funkci a je možné, že bude jenom rozsvěcet nějakou dodatkovou 10-15W lampu/y naplno, tak jak to má třeba E31