No nejak nevidim kde si psal 199 tkm, ale to je jedno. Zitra si uz budu kupovat moji e91 vse ma puvodni ve 230 tak snad to vydrzi co nejdele. auto bylo jezdeny jen po dalnici v nemecku, serviska az do 2013. Mel to starsi pan.
Panove mam taky 330d e91 jsem nad miru spokejen sni jen me ted zacala zlobit uz mam najeto pres 260tisic vše je puvodni nic se nemenilo krom udržby a brzd.zda se mi nejaka tupa nechce se ji moc do otacek takova lina.kamos ma 325d a ta je zivejsi oproti moji i problem je kdyz potkam 2.0tdi 125kw tak mam velky problem jej predjed.byl jsem na diagnostice nemam zadne chybi zadne cidla nic spatneho.turbo nepiska regulace chodi jak ma pdf cisteno 1rok zpet uz me nic nenapada co by to mohlo byt,pripadame ze to auto uz nema 170kw ale nejakych 140kw.mozna poradite o nekom kdo by se nato podival.
klouczek píše:No nejak nevidim kde si psal 199 tkm, ale to je jedno. Zitra si uz budu kupovat moji e91 vse ma puvodni ve 230 tak snad to vydrzi co nejdele. auto bylo jezdeny jen po dalnici v nemecku, serviska az do 2013. Mel to starsi pan.
Sorry psal jsem najeté km, nějak se mi to popletlo. Každopádně je to opravdu kus od kusu a já osobně si nemůžu na vůz stěžovat
Snad i tvá e91 bude v cajku
víte někdo od kdy sou přesně ty m57m2 špatný, měsíc, rok? nebo je proste cely tohle označení motoru na prd? kde zjistím podle winka co mám přesně za motor a vše kolem nej?
Joj píše:Panove mam taky 330d e91 jsem nad miru spokejen sni jen me ted zacala zlobit uz mam najeto pres 260tisic vše je puvodni nic se nemenilo krom udržby a brzd.zda se mi nejaka tupa nechce se ji moc do otacek takova lina.kamos ma 325d a ta je zivejsi oproti moji i problem je kdyz potkam 2.0tdi 125kw tak mam velky problem jej predjed.byl jsem na diagnostice nemam zadne chybi zadne cidla nic spatneho.turbo nepiska regulace chodi jak ma pdf cisteno 1rok zpet uz me nic nenapada co by to mohlo byt,pripadame ze to auto uz nema 170kw ale nejakych 140kw.mozna poradite o nekom kdo by se nato podival.
ahoj, mně to taky udělalo, auto nejelo.. bylo takový přidušený... když jsem se podíval jak mně nasadili profesionálně vzduchový filtr nestačil jsem se divit, jukni na něj...