Plha sa hlásí.matiz píše: nekdo proste chce mit auto s vybavou jako ve favoritu
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E9x Montaž tabletu na palubku DIY
nečetl jsem celý, tablet se mi nelíbí. Ale tohle by stálo za to. Sám mám CCC, chtěl jsem překopat na CIC, ale zaujalo mě toto.
- Přílohy
-
- 2015-10-28 13.58.35.jpg (24.63 KiB) Zobrazeno 893 x
-
- 2015-10-28 13.58.40.jpg (31.07 KiB) Zobrazeno 893 x
-
- 2015-10-28 13.58.38.jpg (31.93 KiB) Zobrazeno 893 x
-
- 2015-10-28 13.58.25.jpg (30.46 KiB) Zobrazeno 893 x
někdo to mam uložený, ale hledal jsem to na googlu nějak takhle
https://www.google.cz/search?q=screen+m ... yAP4uYeQAw
https://www.google.cz/search?q=screen+m ... yAP4uYeQAw
-
matiz
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
Naprosto souhlasim a mnohokrat jsem to psal, zalezi na zpusobu uziti. Ja to mam jako premistovadlo a obcas v nem travim vic casu nez bych chtel, bez navigace jsem ztraceny, takze pro mne je nutnost, stejne jako BT a mam rad muziku, takze at mi to hraje tak jsem si tam namontoval i trochu lepsi ozvuceni. Ale mit auto na "svezeni", takovou malou motokaru, vyhazel bych i sedaky s tapecirunkem -)) Ne vazne, uznavam ze nekterym to staci a maximalne to vyhyovuje. Ale zase na druhou stranu nez tam pak dodatecne neco prznit -))) Ale jak uz bylo receno, sto lidi, tisic chuti.
Predpokladam ze i kdyz napisu ze se mi to nelibi a v podstate tem kteri se mnou nesouhlasi to nijak neublizi, mozna naopak prijdou s necim lepsim.
Mimochodem ten druhy displej je mnohem hezci...
Predpokladam ze i kdyz napisu ze se mi to nelibi a v podstate tem kteri se mnou nesouhlasi to nijak neublizi, mozna naopak prijdou s necim lepsim.
Mimochodem ten druhy displej je mnohem hezci...
No já bych asi měl hlavně strach, co ten tablet udělá při nehodě. Přeci jen taková cihla s celkem tenkou hranou, která najednou vletí pěkně rychle někomu do hlavy, může i zabít. Nejspíš proto se podobné věci taky homologují
Taky kombinuju CCC + navi v mobilu, ale jen ve chvíli, kdy má mobil lepší mapy. (a to mám v CCC mapy 2016)