Kupoval sem auto co mělo najeto cca 230 a váhal sem, že už je to docela velkej nájezd

V ČR momentálně snad není na prodej 330d v M paketu a automatu..  Je to ale u všeho, když si člověk prohlédne ty nájezdy, je to kolikrát k smíchu.. Už na první pohled prostě..
 V ČR momentálně snad není na prodej 330d v M paketu a automatu..  Je to ale u všeho, když si člověk prohlédne ty nájezdy, je to kolikrát k smíchu.. Už na první pohled prostě.. 

Tak proto koukam po nafte.. Uz zacinam pokukovat i po 325d, i kdyz mi nikdo poradne nebyl schopnej rict rozdil a spis tvrdej, ze je jen v SW.. Tak koupit 325d a nechat to udelat na vic treba
 Tak proto koukam po nafte.. Uz zacinam pokukovat i po 325d, i kdyz mi nikdo poradne nebyl schopnej rict rozdil a spis tvrdej, ze je jen v SW.. Tak koupit 325d a nechat to udelat na vic treba  No varianty jsou, auta nejsou
 No varianty jsou, auta nejsou 

to máš pravdu.pokud se objeví něco zajímavého v dosahu 500km,je to většinou velmi rychle pryč.člověk totiž není povoláním dovozce a nesedí u pc celý den.mě utekli minimálně tři auta.nakonec jsem pro auto jel až do frankfurtu tzn. v mém případě 1720km tam a zpět.Lukyn89 píše:No já už jsem nešťastnej s výběrem.. I v tom Německu už to kolikrát stojí za vyliž... A kdyz tam neco je tak 500km+ vzdálenost, protože všechno blíž je probraný a stočený u nás

Ja chtel tenkrat manual a dalo mi to taky dost behani a cekani. Servisku sic nemam, respektive mam, ale je vedena do cca 100K kdyz jsem ho kupoval v Inveltu. Pak muzu zase dolozit kilometry z GPSky, takze to prokazatelny mam.
 Ja chtel tenkrat manual a dalo mi to taky dost behani a cekani. Servisku sic nemam, respektive mam, ale je vedena do cca 100K kdyz jsem ho kupoval v Inveltu. Pak muzu zase dolozit kilometry z GPSky, takze to prokazatelny mam.