Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Tlumiče 320xd e91 2008 mpaket facelift
minimalne na predfacelift verzii (neviem ci sa to pri LCI zmenilo, pochybujem) su originaly NONAME MADE IN POLAND a stoja 250-300 eur jeden! Takze toto by dal dobrovolne iba hlupak. Na xd sa daju najst predne tlmice Bilstein (tusim B4 alebo aj B6) a Meyle HD (na tie som pocul vela chval, vraj lepsie ako Bilstein).hansm5 píše:na xd jedine originaly...

-
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
V dnesnim svete nemusis mit zadnou znacku abys dostal zakazku od automobilky, staci kdyz budes mit vyrobni kapacity a budes umet vyrabet za pro ne za akceptovatelnou cenu v jejich pozadovane kvalite. Ohromne mnozstvi plastovych vylisku je z uplne noname lisoven... A jinak ten hlupak to dava automobilce, ne vyrobci tlumicu. A automobilka si to proste takto ceni, no -)))lulu991 píše:minimalne na predfacelift verzii (neviem ci sa to pri LCI zmenilo, pochybujem) su originaly NONAME MADE IN POLAND a stoja 250-300 eur jeden! Takze toto by dal dobrovolne iba hlupak. Na xd sa daju najst predne tlmice Bilstein (tusim B4 alebo aj B6) a Meyle HD (na tie som pocul vela chval, vraj lepsie ako Bilstein).hansm5 píše:na xd jedine originaly...Skoda ze Sachs nevyrabaju na xd predne tlmice, rozhodovanie by bolo jednoduchsie...
som zo Slovenska, takze mozem ti dat odkaz len na slovenske obchody, kde ich maju (ceske som samozrejme nezistoval, tak pretoBeemwee91 píše:Nemáš prosím kde by se daly ty mayle nebo bilstein koupit? Odkaz? Děkuji

No clen BMWklubu.sk ktory ma obchod s dielmi na BMW hovoril ze s meyle ma ovela lepsie skusenosti ako s origo made in poland a s bilstein (vraj su velmi tvrde) a doteraz na ne nema reklamaciu (obchod nie je maly a predal uz mnoho mnoho kusov). Takisto tento clen http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 5-120.html menil za meyle na 330xd a chvalil si ich...tak neviem, vyber je na tebe, ja osobne som za meyle, pretoze origo z polska za xkrat taku cenu mi nepride o nic lepsia volba