Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Alternator repas

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Slav74

#1 Příspěvek od Slav74 »

Zdravim,
mam problem s alternatory.Puvodni co jsem tam mel,tak byl problem s diody,tak jsem koupil repas a tam to taky vypada na diody,uhliky jsem menil u toho udajneho repase a hazi mi to do baterie jen 12,5V coz je malo....Muze mi ty alternatory neco nicit,nebo jsem koupil spatny repas?Co by jste doporucili?Moc dekuji za reakce....

BMW 318i 1993 E36
jfrlbc

#2 Příspěvek od jfrlbc »

repase alternatoru, to je jedna velka divocina, ja osobne odvezl altik na repas, pry vsechno ok, jelo to tam na stolici ok, ale v aute nedobijelo ... takze zase ven z auta, znovu tam kde to repasovali a zase to tam jelo, tak zase do auta, hledala se zavada cim jeste by to mohlo byt a v podstate neni nic, co by zpusobilo, ze altik nedobiji, i kdyby budici drat byl k.o. tak se altik sam nabudi vyssima otackama, tzn. dobijelo by to jen ve vyssich otackach a v nizkych ne, nicmene nepises jak se to projevuje .... Takze altik vezmi, odvez nekam, kde to nekdo repasuje, nech to zapojit na tu jejich stolici a promerit v ruznych variantach, u me se ten debilni stav projevoval tak, ze kdyz byl altik studenej, tak dobijel, kdyz se ohral, nedobijel, problem byl v samotnem rotoru nebo tak nejak se to jmenuje, jak se to ohralo, neco se tam nekde malicko roztahlo a uz nebyl !"uzavreny okruh" a nedobijelo to .... takze at to tam nechaj tocit dyl a v ryznych otackach, a prijdou na to cim to je :)
Slav74

#3 Příspěvek od Slav74 »

Moc diky za radu o vikendu na to jeste kouknu a pujdu po tech kabelech.Uz jsem ho mel venku 3x a zkusim tam vratit ten puvodni zdal se mi trochu lepsi hazel do baterie 13.5V a kdyz to nebude dobry tak to prodam na nahradni dily.
Odpovědět