minulý týden jsem si nechal poslat z německa brzdové destičky ATE, bohužel mi včera volali ze servisu, že tam přední ani zadní nepasují, tak jsem myslel, že mi omylem poslali špatné. Teď se na to dívám a podle čísla na krabici jsou ty destičky správné a na můj rok a model by sedět měli.
Nevíte někde v čem by mohl být problém? Absolutně se v autech nezvyznám, nemůže tam být třeba jiný kotouč nebo pakny nebo něco?
No taky spouste veci nerozumim, ale mam natolik rozumu ze kdyz tomu nerozumim, tak na takove veci neobjednavam nahradni dily. Kdyz jsem nemocny, taky jdu k doktorovi a nenecham si posilat leky z rise -)
Samozrejme ze dily se lisi auto od auta, model od modelu a ruzne motorizace a ruzne kody vybavy maji za nasledek ze obsahuji odlisne nahradni dily, preci jen auto je pomerne slozita zalezitost.
Na realoem si najdi cisla ktere maji byt na tve auto a ani tam to neni zcela jednoznacne a je treba zohlednit zdali mas paket pro zvysene zatizeni ci nikoliv. A ty posli svemu prodejci at ti zjisti co potrebujes a bud ti to vymeni nebo taky ne.
Když jsem měnil přední desky, tak i přes to, že byly vybrané podle VINka, tak tam neseděli a musely se měnit za "ty druhé". Desky jsou ATE a brzdy vypadají, že jsou tam původní
V8 power BMW 650i LCI Spacegrau
Top down BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine BMW R1150R Atlantablau
Já měl kdysi Peugeota 406... Na každé straně byly jiné destičky - měl jsem mezityp těsně před faceliftem a prostě na jednu stranu dali to a na druhou ono. Prostě Francouzi... A ne, bourané to auto nebylo.
Ke kámošovi do servisu jezdil P406 a ten měl předek jinej rok výroby, než zadní část. Dělali jsme si srandu, že asi projížděl montážní linkou o půlnoci na Silvestra, ale podrobným zkoumáním byl jasně viditelnej svár
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic