Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW E91 nováček potřebuje radu
-
Ahoj, jsem hrdým novým majitelem E91 a pomaluji ji dávám esteticky do pořádku chtěl jsem se poradit ohledaně několik a věcí:
- Nemáte nějaký kontakt na někoho kdo by dokázal sehnat originální řadicí páku na manuál 6 stupňová převodovka novou za rotumnou cenu, nebo starší, ale neohmatanou, případně nějakou kvalitní druhovýrobu.
- uměl by někdo sehnat zadní znak BMW na páté dvěře ? Měřil jsem to a je tam průměr 78mm.
- Co je podle vás lepší pořídit? Zamykání řazení nebo nějaký kvalitní autoalarm a jaké máte zkušenosti, dokázali by jste doporučit ?
- Nemáte nějaký kontakt na někoho kdo by dokázal sehnat originální řadicí páku na manuál 6 stupňová převodovka novou za rotumnou cenu, nebo starší, ale neohmatanou, případně nějakou kvalitní druhovýrobu.
- uměl by někdo sehnat zadní znak BMW na páté dvěře ? Měřil jsem to a je tam průměr 78mm.
- Co je podle vás lepší pořídit? Zamykání řazení nebo nějaký kvalitní autoalarm a jaké máte zkušenosti, dokázali by jste doporučit ?
-
Jediná a nejlepší ochrana proti zlodějům je pojistka. ostatní je k ničemu a jen vyhozené prachy, když budou chtít auto ukrást, ukradnou!
Hodně záleží na bonusech! Já mám všechno max. povinné a havarijní. Nikdy jsem neboural. Vozidlo pojištěno na 370tis. Kč odcizení, živel, srážka se zvěří, vyšší nadstandard povinného a to vše mě vyjde na pěkných 9,5 tis. Kč za rok
.
Pojišťovna ČP - ale to je díky těm bodům a taky u povinného mi to snižuje fakt, že jsem to nechal pojistit mamku (starší ročník, navíc žena => další slevy). Jediná nevýhoda, že faktury chodí na ní, ale když máte v rodině dobré vztahy, tak je to nejlepší řešení
Hodně záleží na bonusech! Já mám všechno max. povinné a havarijní. Nikdy jsem neboural. Vozidlo pojištěno na 370tis. Kč odcizení, živel, srážka se zvěří, vyšší nadstandard povinného a to vše mě vyjde na pěkných 9,5 tis. Kč za rok

Pojišťovna ČP - ale to je díky těm bodům a taky u povinného mi to snižuje fakt, že jsem to nechal pojistit mamku (starší ročník, navíc žena => další slevy). Jediná nevýhoda, že faktury chodí na ní, ale když máte v rodině dobré vztahy, tak je to nejlepší řešení

takže máš auto přihlášeno na mámu?Lachtis píše:Jediná a nejlepší ochrana proti zlodějům je pojistka. ostatní je k ničemu a jen vyhozené prachy, když budou chtít auto ukrást, ukradnou!
Hodně záleží na bonusech! Já mám všechno max. povinné a havarijní. Nikdy jsem neboural. Vozidlo pojištěno na 370tis. Kč odcizení, živel, srážka se zvěří, vyšší nadstandard povinného a to vše mě vyjde na pěkných 9,5 tis. Kč za rok.
Zase špatně, bonusy se dají převádět, takhle jsem si kdysi převedl body z havarijka na mamku a obráceně to lze taky. Po třicítce, kdy spadnu do nižší kategorie si s koupí jiného vozu všechny bonusy od máti převedu na sebe (cca 200 měsíců povinné a 180 havarijníFFrenkie píše:Tak to nevím jestli je dobře, pro pojišťovnu nebudeš mít jako pojistník žádnou historii a nikdy na bonusy nedosáhneš.

Tohle je prostě super věc, která dokáže ušetřit neskutečné prachy, ale zase když chcete sypat pojišťovně, tak určitě pokračujte

Zadní znak kup opravdu v BMW. Na bazoši najdeš levný šmejdy, ušetříš tři kila ale barva z toho sleze do měsíce.
Originál znaky mají druhou stranu matně černou. Na bazoši levné kopie poznáš podle toho že mají druhou stranu stříbrnou.
Řadičku scháním také, ale i na vrakáči si řeknou dost..takže opět lepší bude ji vzít v BMW..kde se dá taky zajistit malá sleva.
Originál znaky mají druhou stranu matně černou. Na bazoši levné kopie poznáš podle toho že mají druhou stranu stříbrnou.
Řadičku scháním také, ale i na vrakáči si řeknou dost..takže opět lepší bude ji vzít v BMW..kde se dá taky zajistit malá sleva.