Zdravím . Může mě prosím někdo objasnit jak to je s faceliftem COUPE E46?
Mám naštudováno že FC proběhl v r 2001. Sedan dostal mimo jiné nová světla a podle nich se dá FC krásně poznat ale co Coupe? Auto z roku 2002 má stejný světla jako auto před faceliftem.
Je to tak že u Coupe zůstal kabát stejnej a faceliftovala se akorát technika? 323Ci-->325Ci?
Financně mě to vychází na auto z prelomu let 01/02 ale chtěl bych už po FC.
díky
U kupé facelift proběhl později a motory se měnily už kolem roku 2000.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
xMart píše:Zdravím . Může mě prosím někdo objasnit jak to je s faceliftem COUPE E46? Mám naštudováno že FC proběhl v r 2001. Sedan dostal mimo jiné nová světla a podle nich se dá FC krásně poznat ale co Coupe? Auto z roku 2002 má stejný světla jako auto před faceliftem. Je to tak že u Coupe zůstal kabát stejnej a faceliftovala se akorát technika? 323Ci-->325Ci? Financně mě to vychází na auto z prelomu let 01/02 ale chtěl bych už po FC. díky
Je to přece celkem jasné. FC Coupé proběhl později, pač se začaly vyrábět i později než sedany. Každej FC (u BMW) probíhá až po určitým výrobním cyklu. Ale myslím, že přesná odpověď je na forku e46.cz ... http://e46.bmwklub.cz/
Ori94 píše:Nic jiného?
Je možné, že je facelift a má zadní světla před faceliftem?
Určitě ne origo... dávej si bacha na přestavby.. lidé si rádi udělají facelift sami, ale jelikož to je docela velká přestavba, rádi šetří na materiálech.
No tak možná bacha facelift je přesně až od 3/2003, abys nebyl někde překvapenej. A 6ti-qalt pokud vím dostala jen 330i, nebo prý i některý 325i -> Clubsporty.
Ori94 píše:Nic jiného?
Je možné, že je facelift a má zadní světla před faceliftem?
Určitě ne origo... dávej si bacha na přestavby.. lidé si rádi udělají facelift sami, ale jelikož to je docela velká přestavba, rádi šetří na materiálech.