nesouhlasím, viz právě třeba Škodovky, kde je denní hned u mlhovek...vita11 píše:jsou nízko a můžou se schovat za menší horizont nebo větší terénní vlnu a denní svícení pak postrádá svůj smysl
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	E90/E91 Angel Eyes H10W za H20W
- 
				czNEWMANcz
jak zde již někdo poznamenal.sto lidí,sto chutí...
já dal mlhovky jen kvůli tomu,že mají stejně nažloutlé světlo jako kroužky.a pokud to komfortka dovoluje,tak s něčím podobným asi někdo počítal už při výrobě.US DRL se mi nelíbí.
daleko horší,než svícení mlhovkama, mi příjde narvat AE z číny do světel starších modelů BMW (např. E36,E38,E39,E46) a tyto pak používat jako denní svícení.ale jak jsem už jednou napsal: sto lidí,sto chutí
a na to kdo si co myslí prostě seru...

já dal mlhovky jen kvůli tomu,že mají stejně nažloutlé světlo jako kroužky.a pokud to komfortka dovoluje,tak s něčím podobným asi někdo počítal už při výrobě.US DRL se mi nelíbí.
daleko horší,než svícení mlhovkama, mi příjde narvat AE z číny do světel starších modelů BMW (např. E36,E38,E39,E46) a tyto pak používat jako denní svícení.ale jak jsem už jednou napsal: sto lidí,sto chutí
a na to kdo si co myslí prostě seru...
- 
				czNEWMANcz
- 
				czNEWMANcz
jaky maš ročnik auta ja mam 2006 rok taky jsem to chtel ale udajne to nejde.tak mam dane denni sviceni 40% dalkove.kubajz79 píše:nedoporučuje se měnit za silnější než 10W.taky jsem se po tom pídil.
nakonec mám nastaveno denní svícení mlhovky + AE.
pokud na to vyloženě nesvítí slunce,vypadá to docela dobře...
Miluji BMW za tyhle snadné montáželulu991 píše:dole koleso a potom dole cely podbeh. Inak ziarovku na angel eyes na predfacelifte nevymenisPawson píše: Jako uplně celý podběh musí dolů? Nebo jen to okýnkojak tam je? Díky moc
 Vzduchový filtr, žárovka na Angely, pojistky, baterka a další
 Vzduchový filtr, žárovka na Angely, pojistky, baterka a další  Ale obdivuji, že to takhle vymysleli, protože se v tom aspoň nehrabeš a jedeš do servisu
 Ale obdivuji, že to takhle vymysleli, protože se v tom aspoň nehrabeš a jedeš do servisu  
 Díky za radu, podívám se, když tak to tam povezu
 ))
))na youtube je těch návodů jenom asi milionPawson píše:Miluji BMW za tyhle snadné montáželulu991 píše:dole koleso a potom dole cely podbeh. Inak ziarovku na angel eyes na predfacelifte nevymenisPawson píše: Jako uplně celý podběh musí dolů? Nebo jen to okýnkojak tam je? Díky mocVzduchový filtr, žárovka na Angely, pojistky, baterka a další
Ale obdivuji, že to takhle vymysleli, protože se v tom aspoň nehrabeš a jedeš do servisu

Díky za radu, podívám se, když tak to tam povezu))
https://www.youtube.com/watch?v=hFQcsGtdjaY

BMW 650i LCI Spacegrau
 BMW 650i LCI Spacegrau BMW Z3 2.8i Arktissilber
 BMW Z3 2.8i Arktissilber