Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e46 330d 150KW asi (ne)chycen na klice
ja mám cestu jasnou. za píst sem dal 3tis, za blok s klikou dam 8tis. vše se rozdělá překontroluje šály a podobně.
za práci bude dost to vím. se vstřikama po repasu sranda za 50tis.
na blití z toho.
ale budu mít jistotu že je vše ok. stejně všechny písty byli nejaký zajebaný připečený.
a ještě dotaz kde dělají repas za 4?? s dobrejma referencema??
za práci bude dost to vím. se vstřikama po repasu sranda za 50tis.
na blití z toho.
ale budu mít jistotu že je vše ok. stejně všechny písty byli nejaký zajebaný připečený.
a ještě dotaz kde dělají repas za 4?? s dobrejma referencema??
Samozřejmě pokud to bude dělat někdo, kdo se vyzná (jako že snad jo..), nevidím v opravě problém.
S tím repasem. Není repas jako repas. Pokud se mění "vše" - tryska, tyčky, termopodložky, těžko to někdo udělá do 4tis. Většina dobrých firem si bere za takto repasovaný vstřik 5tis. Samozřejmě pokud to má někdo po známosti nebo bez daně, je cena jiná..
Každopádně ti přeji ať oprava proběhne bez dalších komplikací a doufám, že sem potom napíšeš jak to dopadlo a co tě to vše stálo.
S tím repasem. Není repas jako repas. Pokud se mění "vše" - tryska, tyčky, termopodložky, těžko to někdo udělá do 4tis. Většina dobrých firem si bere za takto repasovaný vstřik 5tis. Samozřejmě pokud to má někdo po známosti nebo bez daně, je cena jiná..
Každopádně ti přeji ať oprava proběhne bez dalších komplikací a doufám, že sem potom napíšeš jak to dopadlo a co tě to vše stálo.
Ano dělá to zkušený člověk a hlavně kouká do dat, aby přesně věděl kde jaká vůle může být a co lze zkombinovat za šály a písty.
Pak dám vědet ale asi to rovnou udělám se spojkou a setrvákem tak že to nějaký měsíc potrvá a to z finančního hlediska.
Nepočítal sem že po 2000 tis km po koupi bude takový výdaj.
Pak dám vědet ale asi to rovnou udělám se spojkou a setrvákem tak že to nějaký měsíc potrvá a to z finančního hlediska.
Nepočítal sem že po 2000 tis km po koupi bude takový výdaj.
-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Zeptej se Rudy alias sedyvlk6 tady http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 5&start=60tradgidek píše:... dotaz kde dělají repas za 4?? s dobrejma referencema??
-
tak to trochu oživíme.... začnem asi tím že BMW = Budeš Mít Wýdaje!!
motor se tedy opravoval. motor běží hezky, jen ho zajíždím tak nevím ani jak jede zatím.
díly v mé režii:
starší blok+píst origo 8.000
komplet repas všech vstřikovačů 24.000
nové díly:
komplet šály klika+silentblok motoru+hardy spojka+olej 7.000
komplet spojka se setrvákem Sachs 14.500
práce+díly v režii mechanika:
zjištení závady,měření tlaků rozebírání motoru, potom motor ven,komplet rozebrat vyčistit,vyměmit blok a poskládat,broušení hlavy a bloku + výměna dílů uvedených výše, těsnění hlavy ,vany, šrouby, nějaký další drobnosti. 23.000
Tak že komplet takhle 76.500!!
Kdo má jeté vsřiky 200tis a více tak ven s nima a na stolici nebo dopadnete jak já s utaveným pístem a poškozeným blokem!!!

motor se tedy opravoval. motor běží hezky, jen ho zajíždím tak nevím ani jak jede zatím.
díly v mé režii:
starší blok+píst origo 8.000
komplet repas všech vstřikovačů 24.000
nové díly:
komplet šály klika+silentblok motoru+hardy spojka+olej 7.000
komplet spojka se setrvákem Sachs 14.500
práce+díly v režii mechanika:
zjištení závady,měření tlaků rozebírání motoru, potom motor ven,komplet rozebrat vyčistit,vyměmit blok a poskládat,broušení hlavy a bloku + výměna dílů uvedených výše, těsnění hlavy ,vany, šrouby, nějaký další drobnosti. 23.000
Tak že komplet takhle 76.500!!
Kdo má jeté vsřiky 200tis a více tak ven s nima a na stolici nebo dopadnete jak já s utaveným pístem a poškozeným blokem!!!
-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
To byla pěkná investice do motoru, která nestála pár korun. Zkus to porovnat s řešením, které jsem Ti nabízel 18-06-2015 23:30:02 v tomto vláknu výše. Já osobně jsem radši "bezvadnou" e39/530dA/135kW/1999 při tacho 178tkm před 3 lety prodal, abych takovou opravu řešit nemusel.tradgidek píše:... komplet takhle 76.500!!