Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e36 signal otvarania okien
impulz odomykania nejde, viem to lebo som meral origo dialku a ta ma impulz lock kratky aj ked sa drzi tlacidlo, a impulz odomykania ked sa drzi tlacidlo tak ide stale ale okna sa neotvoria...mozno keby sa prekodovala jednotka ale v ncs som taku volbu nevidel
momentalne riesim dva kable co ma kabrioo lebo ono ma tlacidlo ktore automaticky spusta vsetky okna dole
lenze nevyhoda ze kluc musi byt v polohe 1 

momentalne riesim dva kable co ma kabrioo lebo ono ma tlacidlo ktore automaticky spusta vsetky okna dole

hej hej rozmyslal som o 5pin relatku aby dalo 12v len do zke a nie do celeho ohruhu
ale stale to je pracne lebo ako kukam schemu tak to tlacidlo sa zopina tak ze najprv spoji signal open s kostrou(funguje aj s 12v) a nasledne na to sa tam pripoji aj ten dalsi ovladaci kabel a vtedy funguje automatic open, tak funguju aj klasicke tlacidla na okna
takze by som potreboval minimalne 3kable co su u mna 3vpiny na arduinu a to je celkom dost
keby to bol jeden kablik ako na close hmm

ale stale to je pracne lebo ako kukam schemu tak to tlacidlo sa zopina tak ze najprv spoji signal open s kostrou(funguje aj s 12v) a nasledne na to sa tam pripoji aj ten dalsi ovladaci kabel a vtedy funguje automatic open, tak funguju aj klasicke tlacidla na okna

keby to bol jeden kablik ako na close hmm