Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e36: bouchnutí v zatáčce
Měl bych malý problém: E36 318i tour, manual, najeto 200tis. Auto v solidně udržovaném stavu a teď problém. V levé, většinou pravoúhlé zatáčce, se ozve tupá rána, jakoby od předního kola od čepu. Děje se to jen při rychlejším průjezdu, při normálním až pomalejsím ne. Prolezli to dva lidi na zvedáku, pak to šlo na třepací desky na TK a na nic se nemůže přijít. Zkoušelo se odlehčené i zatížené. Auto mají v rukou jen schopní a zodpovědní lidi, nedávno se tam našla volná tyčka, nebo něco, mezitím se dělaly komplet brzdy, ale nevybavuju si, s čím by to mohlo mít souvislost, protože to snad dělá celou dobu.
Neměl by někdo tip?
Neměl by někdo tip?
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Utržené uložení příčného stabilizátoru na nosníku?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Re: e36: bouchnutí v zatáčce
problém stále přetrvává a začínám mít podezření, že to bude mít souvislost s posilovačem. Uniká z něj olej, až začlo kňučet, tak jsem dolil do plna a připadá mi, že ty rány se nějak zklidnily.
-
Na e36 docela casto odchazeji zadni silentbloky prednich ramen. Nemusi to byt na prvni pohled videt - guma se zacne trhat z kovu, ktery je okolo ni. Da se to vyzkouset prudkym pribrzdenim (prudce slapnout na brzdu a hned zase pustit).
mne v zatacke buchal predny stabilizator, na tycke v tom Udrziaku bol odtrhnuty silentblok...boli to take pecky ze som ich pocul zo zadu