Ahoj, jsem novým majitelem E91 330Xd r.v. 2006, už od koupě nefungují zpátečky. Zkrat při vyndané žárovce jsem nenaměřil a k tomu se po myčce přestaly naklápět xenony (obě chyby se mi ukazují i na displeji mezi budíky a i na diagnostice). Světla byly po myčce zevnitř zarosené kvůli špatným krytkám od motorového prostoru (musím sehnat jiné). Světla jsem vysušil fénem - asi 1h každé světlo, nyní bez vlhkosti, ale nenaklápí se. Díky tomuto fóru a hodiny googlení si myslím že je to zablokovaný kanál v FRM. Napíchl jsem to na Toolset32, ale nepodařilo se mi jednotlivé kanály obnovit - s FRM70 a steuern_reset_kurzschlussabschaltung při zadání 0-63 (i varianta 0x01 - 0x3f) neustále "JOB_STATUS = ERROR_SELECTED_LIGHT" . Už nevím, prosím radu, nebo kontakt na někoho s tím má zkušenost. Jsem z Berouna, přijel bych i do Prahy, nebo jezdím na víkendy s autem do severních Čech do Děčína přes Slaný, Budyni a Litoměřice.
Možná by tomu pomohlo úplný reset FRM do defaultu, ale to neumím
Sám si s tím už neporadím, nebráním se i pomoci vzdáleně přes TeamViewer na mém notebooku, internet do garáže dostanu přes GPRS a vyrovnání na účet. PLS....
Díky, Tom