Paradoxně jsem na aez antigua slyšel více chvály než na lité bbs..sám srovnávat nemohu,ale celou zimu jsem sháněl bbs.. a nesehnal jsem jediná kola která nikdy nebyla rovnaná, nebo o kterých by se majitel písemně zaručil že jsou rovné..a to jsem se zajímal o kola kolem 20 tis za sadu bez pneu. . Bbs z edice design tedy i ty sr jsou cenově stejný jako ty aez. Koupil jsem proto aez antigua a doufám že budu moct jen chválit..
Nemůže na Evropské homologace srát. Evropské homologace na tomto principu fungují už dlouho. A k těm HáeRkám stejně dostaš jenom německý Gutachten nebo ABE
V8 power BMW 650i LCI Spacegrau
Top down BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine BMW R1150R Atlantablau
Co jsem teď řešil ty kola tak je asi putna jakou maji homologaci v D.abych je zapsal do tp tady tak k nim mám tipový list s potvrzením o schválení na konkrétní auto s konkrétnim motorem pro provoz na pozemních komunikacích v ČR,doklad o tom že jsou pro toto auto homologované a doklad o vsech potřebných atestech.ty doklady jsou orazítkované,musím s autem a s těmi doklady zajet na stk,kde mi to technik zkontroluje a vydá další razítko do těch protokolů. Pak s tim všim pojedu na úřad a oni mi ty kola s tím konkrétním et a rozměrem pneu co mám zapíšou do tp.. myslím,že s podložkama bude postup úplně stejný,otázkou ale je,jestli vůbec nějaké podložky budou mít český tipový list...
@zlatas tak to přesně je!
Většina lidí to neřeší.. Buď mají štěstí a nebo problémy... a když už, tak H&R podložky jsou opatřeny evropskou homologací TÜV na 100%