Protoze ty face sestivaly jsou spolehlivost sama -) Nemoh jsem si to odpustit -) A mimochodem, pro mne je ta 320 naprosto dostacujici taky. I s tema usranyma 130kw se da dost dobre prijit o body za rychlost...
Tady je to samej bejvalej pilot F1 co má 130 kw doma na sekačce a do práce jezdí průměrnou rychlostí 250 protože vic už mu omezovač nedovolí.. znám pár lidi co máj face v6 benzíny a že by to bylo absolutně spolehlivý to taky nevím. . Nechal bych si doma líbit 330i, ale když vezmu kolem a kolem tak si bohužel taky myslím že 320d je ideální volba. .
taky jsem to viděl již dříve a taky si myslím že 320d je ideální kombinace pro převážnou většinu lidí (poměr cena výkon spotřeba náklady) ... ostatní budou preferovat R6 ideálně 335i
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
zlatas píše:Tady je to samej bejvalej pilot F1 co má 130 kw doma na sekačce a do práce jezdí průměrnou rychlostí 250 protože vic už mu omezovač nedovolí.. znám pár lidi co máj face v6 benzíny a že by to bylo absolutně spolehlivý to taky nevím. . Nechal bych si doma líbit 330i, ale když vezmu kolem a kolem tak si bohužel taky myslím že 320d je ideální volba. .
....když se občas dívám na krimizprávy a poslední dobou se množící nehody zejména baworáků s řidiči pravděpodobně F1, jsem rád za tu 320d, která mi plně dostačuje a hlavně naplňuje to okřídlené"Radost z jízdy".
Martyn píše:Tak o vykon ani az tak nejde (130kw verze nejede pro beznyho cloveka az tak marne), ale spolehlivost a kultivovanost nema s bmw nic spolecnyho..
však on to řekl, že N47 z hořčíkové slitiny je hrob, ale 120kw je hltač kilometrů za pár kaček a kromě turba nemá větší bolest. Jestli někomu nestačí, tak ať si klidně koupí 330ku a pak hlavně nezakládá vlákna o spotřebě. Vysmíváte se tady 2l, jakoby 3l byla nějaká vrcholová motorizace. Kdo umí jezdit a v zatáčkách nejede tak, že by ostatní o něj zakopli při rychlejší chůzi, stačí mu i 2l.
sorry ale vaculik mi ako analfabet nepripada, to si sliapol hodne vedla, ten test som taktiez videl ked vysiel a je v nom presne to co ma byt, ak niektopocuva ritou tak si z toho hovno odnesie. jasne je tam povedane ze nkove motory su na tom so spolahlivostou horsie a odporucaju starsie mka. a vyberaju a odporucaju auto na bezne jazdenie pre bezneho smrtelnika, takze tam asi 335ka (d, i) nebude vitazna kombinacia
Jasně, záleží z jakého úhlu se na to díváš. Když bych si šel koupit e90, tak bych určitě nevybral 320d. Nadruhou stranu s ním souhlasím s kvalitou, oproti e46 to je fakt poznat.
celý ten test je mířený právě na normální lidi, kteří o tom moc neví, a snaží se jim dát základní a srozumitelné informace. Zabíhání do detailů by jim jen zamotalo hlavu a nic neřeklo. A právě pro běžné spotřebitele je 320d.
když jsem vybíral E91 tak jsem se svezl 320d a pak 330d a už jsem věděl že doma musí stál 330d!!! je to prostě veliký rozdíl jak výkon tak i zvukový projev. Není nad to se svézt jedním i druhým a pak ať se každý rozhodne sám, co mu vyhovuje