Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E90 idrive zamrzávání

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Mischel

#1 Příspěvek od Mischel »

Ahoj,

mám problem s idrive na E90 před face (mala obrazovka, tuším CCC ?) Začiná mně pravidelně zamrzat, před par týdny mě to udělalo jednou za čas, ale teď je to čím dal horší na 50km trase se to bez problemu 2x vypne, zamrzne, někdy se to nahodi do par min, nebo až prostě do auta znovu nasednu. Myslíte, že už odchazi? Nebo by to mohl být jen špatnej spoj někde a nebo taky slabá baterka, která je tam už od vyroby? Opravuje to tu někdo, nebo da se to vůbec opravit? :( Dík za každou radu ;)
Srbik

#2 Příspěvek od Srbik »

Tohle by mě upřímně také zajímalo... já mám teda velký display a problém zatím žádný ale i tak :)
Jednou se mi zdálo, že při zastrčení klíčku se klasicky display rozsvítil a při nastartování zhasnul cca na 4vteřiny :/ a poté se zase normálně rozjel :/ :)
Nechápu...
Ori94

#3 Příspěvek od Ori94 »

Srbik píše:Tohle by mě upřímně také zajímalo... já mám teda velký display a problém zatím žádný ale i tak :)
Jednou se mi zdálo, že při zastrčení klíčku se klasicky display rozsvítil a při nastartování zhasnul cca na 4vteřiny :/ a poté se zase normálně rozjel :/ :)
Nechápu...
Tohle mi dělal taky. Vyměnil jsem baterku (byla už opravdu hodně slabá) a od té doby to nedělá, alespoň jsem si nevšiml :lol:

Jinak k tématu. Někde bylo psáno, že to je na výměnu, ale opravdu nevím.
Srbik

#4 Příspěvek od Srbik »

Mě se to stane opravdu jen při startování (díky bohu :) ) a tobě to spravila baterie jo? :) To jsou věci... :idea: :D
Odpovědět