Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
bmw E30 snímač teploty chladící kapaliny
lítají mi otáčky a za studena to občas škubne, myslel jsem, že to bude váha vzduchu, ale tu mám teď jinou, a stále to dělá. Nedávno mi to zdechlo a nešlo to natočit až asi po 10 minutách když motor trochu schladl. Bylo mi řečeno, že to je 100% todle čidlo, koukal jsem stojí 400 tak to do toho zkusím vrazit, když to nepomůže tak už fakt nevím. Nějakej nápad?
No abych pravdu řek,l auto mám půl roku, a za tu dobu má najeto max 200 km, víc ne. Dělám celkovou reko . Jen do motoru jsem moc nechtěl zasahovat. Jinak spotřeba je okolo 6 až 8, když jsme s tím jel, tak jen opravdu na krátké trasy. Jak zjistím správnou funkci rozdělovače ? Svíčky jsem měnil hned jak jsem to dovezl a kabely jsou ok
. Jinak ty otáčky právě kolísají. Zarazilo mě to jak to zdechlo, a chytlo to až po schladnutí.

Snímač teploty se projevuje zvýšenou spotřebou protože si motor myslí že je studený. Já osobně bych to viděl na netěsnost hadic na sání. Častý problém u těhle motoru nejčastěji koleno od váhy ke klapce a hadice k ventilu volnoběhu. podívej se na tyto stránky http://forum.e30.cz/index.php